Setari Cookie-uri

Olay Regenerist - Regenerare celula cu celula

Esti o perfectionista si dragostea pentru frumos este scrisa in fiecare celula a fiintei tale. Stii ca trebuie sa te straduiesti din greu pentru a avea un look de invidiat si, pentru aceasta, investesti zilnic timp si efort.

Formula OLAY Regenerist, cu un complex inovator cu amino-peptide, ajuta la regenerarea celula cu celula a pielii la suprafata, imbunatatind dramatic aspectul acesteia, fara proceduri drastice*.

Peptidele, mici fragmente de molecule proteice, se gasesc in mod natural in organism si joaca un rol esential in regenerarea pielii. Dermatologii au aratat ca atunci cand sunt folosite in produsele cosmetice, acestea reprezinta o solutie anti-imbatranire extrem de eficienta. Ca o atingere magica, OLAY Regenerist transforma aspectul pielii prin intensificarea cu 200% a ratei de innoire celulara**. Astfel, te vei bucura de un ten vizibil mai tanar, mai ferm si mai elastic.

Gama OLAY Regenerist cuprinde crema de zi, lotiune UV, ser regenerator, ser pentru liftingul pielii din zona ochilor si crema de noapte.

Ramai mereu tanara si frumoasa! Iubeste-ti pielea!

Pret maxim recomandat de vanzare:
Olay REGENERIST – crema de zi - 70 RON ***


* rezultatele nu sunt comparabile cu rezultatele procedurilor medicale
** in comparatie cu pielea netratata
*** decizia asupra pretului final de vanzare revine magazinului

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: