Hotel Epoque, cel mai nou boutique hotel de lux din Bucuresti, si-a inaugurat ieri restaurantul alaturi de Guy Martin, celebrul chef francez distins cu 2 stele Michelin si semnatarul meniului Bistro Epoque.
Guy Martin, renumitul chef distins cu 2 stele Michelin si proprietar al primului restaurant de lux din Paris, Le Grand Vefour, semneaza de acum creatiile culinare ale Bistro Epoque, propunand clientilor Epoque revelatia unei bucatarii generoase si spontane.
“Odata cu inaugurarea Bistroului, Epoque prezinta clientilor sai o experienta deluxe completa, mizand pe atributele sale definitorii: individualitate si rafinament. Epoque ofera cea mai buna locatie din Bucuresti, retrasa, dar totusi chiar in inima capitalei, un concept unic de cazare, exclusiv de tip apartament, ce asigura deplin confort al spatiului personal, un SPA cu facilitati deosebite de relaxare si bistro-ul de haute cuisine care, sub bagheta lui Guy Martin, detine deja reteta magicului in gastronomie.” spune Antoni Kuhnen, General Manager Hotel Epoque.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Șapte giganți ai ospitalității pariază pe Ras Al Khaimah – noul hotspot turistic global!
- Brunch în București - Ghid complet pentru iubitorii de mâncare și relaxare
- Madonna, mărturii cutremurătoare despre cel mai greu moment al vieții: M-am gândit să mă sinucid...