Setari Cookie-uri

Guy Martin semneaza meniul Bistro Epoque

Hotel Epoque, cel mai nou boutique hotel de lux din Bucuresti, si-a inaugurat ieri restaurantul alaturi de Guy Martin, celebrul chef francez distins cu 2 stele Michelin si semnatarul meniului Bistro Epoque.

Comunicat de presa

Hotel Epoque, cel mai nou boutique hotel de lux din Bucuresti, si-a inaugurat ieri restaurantul alaturi de Guy Martin, celebrul chef francez distins cu 2 stele Michelin si semnatarul meniului Bistro Epoque.

Guy Martin, renumitul chef distins cu 2 stele Michelin si proprietar al primului restaurant de lux din Paris, Le Grand Vefour, semneaza de acum creatiile culinare ale Bistro Epoque, propunand clientilor Epoque revelatia unei bucatarii generoase si spontane.

Implicarea lui Guy Martin in proiectul Bistro Epoque presupune crearea meniurilor si selectarea furnizorilor de materii prime care sa corespunda exigentelor, numirea unui chef rezident format de Guy Martin la Paris care sa implementeze acest meniu, consultanta permanenta privind amenajarea si organizarea restaurantului, precum si vizite frecvente la Epoque pentru revizuirea periodica a meniurilor si supervizarea operatiunilor. Meniul Epoque este de inspiratie franceza, insa deschis influentelor gastronomice din intreaga lume, oferind o selectie extrem de diversificata si foarte actuala. Meniul Epoque se reinnoieste in fiecare anotimp.

„La Bistro Epoque vom incerca sa gatim cele mai bune mancaruri din Romania. Vom oferi clientilor o bucatarie spontana, bazata pe ingrediente proaspete, plina de vitalitate, bogata in legume, o bucatarie de sezon, vesela si inspirata. Experienta bucatariei Epoque este una generoasa, o expresie si o creatie a fericirii. A gati insemna pentru mine a darui, iar eu cred ca trebuie sa dai tot ce ai mai bun in fiecare zi si cu fiecare reteta pe care o pregatesti. Singura adevarata responsabilitate este clientul si fericirea pe care i-o oferi.” spune Guy Martin despre experienta Bistro Epoque.

“Odata cu inaugurarea Bistroului, Epoque prezinta clientilor sai o experienta deluxe completa, mizand pe atributele sale definitorii: individualitate si rafinament. Epoque ofera cea mai buna locatie din Bucuresti, retrasa, dar totusi chiar in inima capitalei, un concept unic de cazare, exclusiv de tip apartament, ce asigura deplin confort al spatiului personal, un SPA cu facilitati deosebite de relaxare si bistro-ul de haute cuisine care, sub bagheta lui Guy Martin, detine deja reteta magicului in gastronomie.” spune Antoni Kuhnen, General Manager Hotel Epoque.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.