Setari Cookie-uri

Guy Martin semneaza meniul Bistro Epoque

Hotel Epoque, cel mai nou boutique hotel de lux din Bucuresti, si-a inaugurat ieri restaurantul alaturi de Guy Martin, celebrul chef francez distins cu 2 stele Michelin si semnatarul meniului Bistro Epoque.

“Inca din stadiul de concept, am vrut ca Epoque sa reprezinte un spatiu unic in Bucuresti, o stare privilegiata. Investim mult timp si resurse pentru excelenta atat in serviciile oferite cat si in crearea unei atmosfere autentice, inimitabile. Colaborarea cu Guy Martin, un artist culinar cu o experienta si mai ales cu o personalitate extraordinara este in spiritul acestei filosofii a excelentei caci componenta gourmet nu poate lipsi dintr-o experienta de cinci stele. Mai mult, valorile Epoque se regasesc in arta chef-lui Guy Martin: libertate si inspiratie, bun gust si generozitate, ingrediente pe care dl. Guy Martin le numeste <ale fericirii>”, a declarat Alex Oproiu, General Manager D&M Real Estate, dezvoltatorul proiectului.

Bistro Epoque se adreseaza atat clientilor Hotel Epoque, cat si tuturor iubitorilor de haute gastronomie din Bucuresti si calatorilor de business sau de leisure pasionati de experiente gourmet care, aflati in Bucuresti, isi doresc sa exploreze o bucatarie sofisticata si surprinzatoare.

Bistro Epoque si Epoque wintergarden
pot fi rezervate pentru petreceri private, toate evenimentele speciale desfasurate la Epoque avand un meniu dedicat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.