Hotel Epoque, cel mai nou boutique hotel de lux din Bucuresti, si-a inaugurat ieri restaurantul alaturi de Guy Martin, celebrul chef francez distins cu 2 stele Michelin si semnatarul meniului Bistro Epoque.
Bistro Epoque se adreseaza atat clientilor Hotel Epoque, cat si tuturor iubitorilor de haute gastronomie din Bucuresti si calatorilor de business sau de leisure pasionati de experiente gourmet care, aflati in Bucuresti, isi doresc sa exploreze o bucatarie sofisticata si surprinzatoare.
Bistro Epoque si Epoque wintergarden pot fi rezervate pentru petreceri private, toate evenimentele speciale desfasurate la Epoque avand un meniu dedicat.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Madonna este internată la terapie intensivă, după ce a dezvoltat o infecție bacteriană gravă
- Madonna, primele declarații după ce a fost la un pas de moarte. Familia artistei se aștepta la ce este mai rau
- LINEUP COMPLET LA NEVERSEA ȘI PROGRAMUL PE ZILE PENTRU CEL MAI AȘTEPTAT FESTIVAL DE PE PLAJĂ, DIN EUROPA