Hotel Epoque, cel mai nou boutique hotel de lux din Bucuresti, si-a inaugurat ieri restaurantul alaturi de Guy Martin, celebrul chef francez distins cu 2 stele Michelin si semnatarul meniului Bistro Epoque.
Bistro Epoque se adreseaza atat clientilor Hotel Epoque, cat si tuturor iubitorilor de haute gastronomie din Bucuresti si calatorilor de business sau de leisure pasionati de experiente gourmet care, aflati in Bucuresti, isi doresc sa exploreze o bucatarie sofisticata si surprinzatoare.
Bistro Epoque si Epoque wintergarden pot fi rezervate pentru petreceri private, toate evenimentele speciale desfasurate la Epoque avand un meniu dedicat.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Șapte giganți ai ospitalității pariază pe Ras Al Khaimah – noul hotspot turistic global!
- Brunch în București - Ghid complet pentru iubitorii de mâncare și relaxare
- Madonna, mărturii cutremurătoare despre cel mai greu moment al vieții: M-am gândit să mă sinucid...