Setari Cookie-uri

Singurul film romanesc pentru copii prezent la Cannes 2011

In acest week-end, filmul Micile Vedete la Scoala a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes. Un alt scurt metraj romanesc, Semnul Timpului a fost prezentat in premiera mondiala la Cannes 2011.

Premiera filmului “Micile Vedete la Scoala” a fost urmata de premiera mondiala a scurt metrajului “Semnul Timpului”, regizat de Cosmin Croitoru. “Semnul timpului” este cel de-al doilea film produs de Ema Pendiuc, selectionat la Festivalul de la Cannes 2011.

Despre Ariana Pendiuc, regizorul filmului “Micile Vedete la Scoala”
: La doar 25 de ani, Ariana Pendiuc, alaturi de sora sa, Ema Pendiuc, vedeta TVR3 si actrita in filmul Micile Vedete la Scoala, selectionat anul acesta la Cannes, a regizat deja patru filme de scurt metraj, dintre care doua au fost selectate la cel mai prestigios festival de film din lume, a infiinat prima Scoala de film si televiziune pentru copii din Romania, Scoala Micile Vedete, in cadrul careia a instruit peste 100 de copii cu varste intre 5 si 11 ani, a organizat cea mai mare Premiera a unui film de scurt metraj pentru copii, din Romania, la Cinematograful Movieplex, Plaza Romania, in fata a 450 de spectatori, iar saptamana aceasta si in luna iunie are deja progamate filmarile la alte doua scurt metraje pentru copii.

Cu incepere de maine, marti 17 mai 2011 pana pe 15 iunie 2011 odata cu debutul Caravanei Micile Vedete (proiect al Scolii de Film si Televiziune pentru Copii, Micile Vedete) filmul selectionat la Cannes va fi proiectat in cele mai bune scoli din Bucuresti, in fata a peste 5000 de copii din: Scoala Generala nr. 3 Nicolae Titulescu, Liceul Teoretic “Alexandru Vlahuta, Scoala Centrala, Liceul Teoretic ”Jean-Monnet”, Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”, Ada School si Scoala Generala nr 179.
Prima proiectie are loc in fata a peste 300 de copii, marti 17 mai la Scoala Generala nr. 3 Nicolae Titulescu, cu incepere de la ora 10:00.

www.micilevedete.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.