Setari Cookie-uri

Avon Cosmetics Romania si Fundatia Sensiblu isi unesc fortele impotriva violentei domestice

Cu ocazia Zilei Internationale a Familiei, celebrata in toata lumea in ziua de 15 mai, Avon Cosmetics Romania si Fundatia Sensiblu isi reafirma pozitia de condamnare a violentei domestice si lanseaza in parteneriat un program de sustinere a femeilor care au nevoie de certificate medico-legale, in urma agresiunilor din familie.

Proiectul va fi coordonat de Fundatia Sensiblu si este al doilea program impotriva violentei domestice dezvoltat in parteneriat cu Avon Cosmetics Romania. In cadrul Campaniei Respectului pentru Femei a companiei Avon, cele doua organizatii deruleaza de aproximativ 3 ani programul de training „Violenta domestica asupra femeii – modalitati de interventie”, prin care au fost formati peste 250 de specialisti din tara in lucrul cu victimele violentei domestice (femei si copii).

„Unele dintre femeile agresate, care au urme vizibile, nu vor sa faca demersurile obtinerii un certificat medico-legal fie pentru ca nu doresc sa ii faca rau partenerului, fie pentru ca nu si-l permit. Cu sprijinul Avon Cosmetics Romania si al partenerilor nostri pentru 80 de femei vom putem sa eliminam factorul financiar care le impiedica sa faca acest pas. Fiecare calatorie incepe cu un pas si speram ca acesta sa fie primul catre o viata ferita de violenta”, a declarat Cristina Horia, Director Executiv al Fundatiei Sensiblu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.