Setari Cookie-uri

Noi centre Nomasvello Bucuresti

Nomasvello isi inmulteste adresele in Bucuresti. Doua noi centre se vor deschide pe Calea Victoriei si Calea Crangasi. Principiile brand-ului raman aceleasi.

Nomasvello este focusat pe doua servicii - epilare definitiva si rejuvenare faciala. Ne recomanda specializarea si expertiza pentru aceste proceduri. Motiv pentru care franciza ocupa primul loc in topul locatiilor de gen din Europa.

Procedura este garantata pentru majoritatea tipurilor de piele. Ea functioneaza dupa urmatorul principiu: lumina aplicata pe piele este transformata in caldura, incalzeste firul de par la o anumita temperatura, distrugandu-i celulele germinale. In cazul intineririi faciale, caldura ajuta la reconstruirea naturala a fibrelor de colagen si elastina, alterate din cauza expunerii la soare, varstei, activitati hormonale, etc.

Te asteptam in locatiile Nomasvello din Bucuresti (Calea Floreasca 141-143, Bd. Unirii, nr. 15, bloc 3, scara 12, Afi Palace Cotroceni, Calea Victoriei 122, Calea Crangasi 6, ) si din Timisoara (Iulius Mall).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.