Setari Cookie-uri

Castigatorii concursului Electrolux 'Menu de Cannes'

Castigatorii concursului Electrolux, Menu de Cannes, echipa Les Cook and Roll, au primit aprecierile juriului Festivalului, iar Robert de Niro i-a felicitat pentru calitatea mesei pregatite.

Comunicat de presa

Castigatorii concursului Electrolux, Menu de Cannes, echipa Les Cook and Roll, au primit aprecierile juriului Festivalului, iar Robert de Niro i-a felicitat pentru calitatea mesei pregatite.

Pranzul luat astazi de juriul Festivalului de la Cannes a marcat finalul competitiei Electrolux Menu de Cannes, in care cei mai talentati maestri bucatari, stilisti si designeri din Franta si Rusia s-au intrecut in a pregati cele mai spectaculoase cine.

Duminica, 15 mai, echipele din Franta si Rusia au concurat in Pavilionul Agora pentru a pregati o masa care sa-l impresioneze pe Robert de Niro, toate acestea in fata unui juriu de experti. Meniul castigator, servit azi, a fost evaluat cu nota 8 din 10 de catre Jude Law insusi.

Pentru a impresiona juriul, echipa castigatoare, ‘Les Cook and Roll’ din Franta, s-a inspirat din locul de nastere al lui de Niro si respectiv locatia hotelului sau. In aranjarea mesei s-a pornit de la eleganta Hotelului Greenwich din New York si au fost folosite imagini ale picturilor realizate de tatal lui Robert de Niro. Stilul eclectic, vintage al aranjamentului mesei se potrivea cu tinutele de gala purtate de invitati. Meniul contine feluri de mancare rustice, din Sicilia, gatite cu cele mai moderne tehnici.

Juriul Festivalului s-a delectat cu un antreu de puree de cartofi, urmat de flori de dovlecel umplute cu homar, cod sarat cu alge de mare si legume de sezon, iar la desert s-a servit mascarpone cu zmeura, impreuna cu gheata aromata.

Maestrul Damien Duquesne din echipa Les Cook and Roll a declarat: “Am fost bucurosi si entuziasmati de propunerea Electrolux de a gati pentru juriul Festivalului, tinand cont mai ales de standardele inalte ale echipei concurente. Aceasta competitie a fost o ocazie sa-mi impartasesc pasiunea pentru gatit atat cu Robert de Niro, cat si cu ceilalti oameni de acasa care au urmarit aventura noastra. Vom ramane cu totii cu niste amintiri foarte frumoase de la Cannes!”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.