Setari Cookie-uri

Castigatorii concursului Electrolux 'Menu de Cannes'

Castigatorii concursului Electrolux, Menu de Cannes, echipa Les Cook and Roll, au primit aprecierile juriului Festivalului, iar Robert de Niro i-a felicitat pentru calitatea mesei pregatite.

Sandra Suria, presedintele juriului in competitia Menu de Cannes Grand adauga: “Meniul pregatit de echipa Les Cook and Roll a fost aproape de perfectiune. Echilibrul dintre textura si savoare, impreuna cu eleganta si designul mesei au creat un rezultat unic.”
Echipa concurenta, Taste of Life, din Rusia, va avea ocazia de a pregati pranzul lui de Niro din data de 17 mai, in bucataia din Agora, impreuna cu Philippe Joannes, director regional Lenotre Cote d’Azur.

Neil Gannon, director de marketing Electrolux, a declarat: “Competitia Menu de Cannes’ a fost o experienta inedita pentru toti cei implicati, inclusiv pentru Electrolux. Le-am oferit participantilor ocazia de a-si pune in valoare talentul, de a invata de la expertii industriei si de a impartasi, in acelasi timp, toata aceasta experienta celor de acasa. Suntem mandri ca am luat parte la aceasta aventura, din care am aflat mai multe despre ceea ce isi doresc clientii nostri.”

Meniul castigator in cadrul competiei Menu de Cannes, realizat de echipa Les Cook and Roll (Franta), care a fost servit juriului in data de 16 mai:

Puree de cartofi cu usturoi
Flori de dovlecel umplute cu homar si caponata siciliana
Cod sarat servit cu alge si legume de sezon
Mascarpone cu zmeura si gheata aromata

Meniul pregatit de echipa ‘Taste of Life’ (Rusia):

Vodka de coacaze preparata in casa
Interpretare moderna a borsului
Carne de vita frageda in vin rosu si sos de ciocolata, servit cu salata verde si paine neagra
Tarta de coacaze, gem de morcovi si serbet rusesc

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.