Setari Cookie-uri

Noile casti sport Philips | O'Neill

Casti care ofera sunete inalte clare, sunete medii compacte si o performanta exploziva de neuitat a bass-ului, in timp ce reduc dispersia de sunete? Nu sunt prea greu de obtinut.

Comunicat de presa

Casti care ofera sunete inalte clare, sunete medii compacte si o performanta exploziva de neuitat a bass-ului, in timp ce reduc dispersia de sunete? Nu sunt prea greu de obtinut. Casti pictate manual in culori stilate care se potrivesc cu echipamentul tau? Nici asta nu e greu. Dar daca vrei sa combini cele doua caracteristici, stil si cel mai bun sunet, indiferent de cat de activa este viata ta?

Philips si O’Neill, doi pionieri ai inovatiei, si-au unit fortele si au proiectat o gama de casti sport special concepute pentru a raspunde celor mai aspre si variate rigori ale vietii active: noile casti sport Philips | O’Neill. Iti ofera un sunet impecabil, rezistenta sporita si comfort exceptional, astfel incat te poti bucura de muzica preferata in fiecare zi, indiferent de activitatea pe care o desfasori, de conditiile meteo si indiferent la ce le supui.

I nalta perfomanta si rezistenta in conditii extreme a noilor casti sport Philips | O’Neill a fost testata de trei dintre cei mai duri membri ai echipei O’Neill, obsnuiti sa faca ceea ce altora li se pare imposibil. Sunt cei mai duri si mai agresivi atleti din surfing si din lumea sporturilor de iarna: Jeremy Jones, declarat de noua ori Big Mountain Rider of the Year, Mark Mathews Big Wave Charger (surfer) si Ane Enderud, de doua ori campioana mondiala la schi in campionatele de freeride si campioana in competitia Xtreme Verbier. Sportivii nu au pierdut timpul atunci cand au testat castile, fiecare in stilul sau unic, la temperaturile foarte ridicate din Australia sau foarte scazute din muntii Europei sau Americii, la schi, surf si snowbording. Si aceste casti au rezistat, in cele mai dure conditii, sunt testate de cei mai duri sportivi si aprobate.

Fiind testate in cele mai dure conditii, noile casti au fost special proiectate in jurul nevoilor celor care traiesc viata la maxim. Nu te vor dezamagi, oriunde le iei, indiferent de cat de zgomotoase sau periculoase sunt actiunile pe care le desfasori.

Gama de casti sport Philips | O’Neill cuprinde trei modele, simple ca design si suficient de dure pentru a rezista oricaror provocari pe care stilul de viata modern, activ si dinamic le implica. The Stretch sunt realizate din polimerul foarte flexibil TR55, sunt felxibile si rezista in orice conditii meteo, pentru orice entuziast al sporturilor. The Snug sunt pliabile si sunt destinate oamenilor cu un stil de viata activ. The Specked sunt intra-auriculare si sunt concepute pentru oamenii care isi doresc o izolare perfecta a zgomotului si un stil pe masura, potrivit echipamentului sau tinutei lor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.