Setari Cookie-uri

Noile casti sport Philips | O'Neill

Casti care ofera sunete inalte clare, sunete medii compacte si o performanta exploziva de neuitat a bass-ului, in timp ce reduc dispersia de sunete? Nu sunt prea greu de obtinut.

The Stretch

The Stretch sunt rezistente, flexibile si sunt castile pe care ar trebui sa le aleaga orice entuziast al sportului. Inspirate de reputatia brandului O’Neill ca pioner al costumului de surfing, castile The Stretch, in combinatia de culori negru-rosu, au o banda de fixare pe cap mai lata si flexibila pentru rezistenta crescuta si potrivire perfecta. Cablul care nu se incurca face viata mult mai simpla, in timp ce experienta audio premium este oferita de puternicele difuzoare cu diametru de 40 mm cu un bass dinamic si completata de pernutele foarte moi care izoleaza zgomotul.

Banda de fixare pe cap a castilor este construita din material de calitate superioara: TR55 LX – un polimer care asigura flexibilitate maxima chiar si la temperaturi de la -25°C la +25°C. In plus, polimerul TR55 LX poate fi depozitat in locurile cu cele mai ridicate temperaturi fara ca materialul sa-si piarda caracteristicile. The Stretch ofera o calitate superiara a sunetului cu sensibilitate de 105 dB, raspuns in frecventa intre 12 si 24.000 Hz, cantarind doar 160 grame.
Acest model este disponibil in variantele de culoare: negru-rosu si alb.

Preturi The Stretch:
SHO9560 – 474,9 lei
SHO9561 – 474,9 lei

The Snug

The Snug sunt perfecte pentru cei care refuza sa stea intr-un singur loc, pentru ca sunt pliabile, usoare si in acelasi timp rezistente. Aceste casti pot fi stranse pentru a putea intra in geanta sau in buzunar, oricand si ori de cate ori este nevoie. Grafica interesanta, cablul care nu se incurca si calitatea audio premium - imbunatatita de pernutele care izoleaza zgomotul - dovedesc faptul ca in spatele acestui stil exista substanta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.