Setari Cookie-uri

Protectie solara tridimensionala de la Eucerin!

Studiile arata ca cei mai multi dintre noi folosim produse cu protectie solara doar cand mergem in vacante, insa pielea noastra are nevoie de protectie nu doar in aceste momente, ci si atunci cand ne petrecem timpul in aer liber.

Pentru pielea normala si mixta, Eucerin vine cu o noutate in acest an: noile sprayuri transparente pentru protectie solara SPF50 si SPF30. Pe langa protectia tridimensionala, aceste sprayuri sunt o oaza de prospetime la malul marii: au miros proaspat, intra imediat in piele si sunt rezistente la apa. Mai mult decat atat, te poti imbraca fara probleme, pentru ca aceste sprayuri au o formula nelipicioasa. Si nu-ti fa griji: poti juca volei pe plaja fara nici un fel de grija!

Pentru persoanele alergice la soare, anul acesta Eucerin iti ofera o gama completa de produse impotriva alergiilor solare. Pielea sensibila este cea mai predispusa unor astfel de probleme, pentru ca in mod normal se inroseste si se irita foarte usor, intr-un mod necontrolat. Se manifesta prin senzatii de intepaturi si arsuri. Si nu putini sunt cei care se confrunta cu astfel de probleme: conform unui studiu UE, 18% din populatia Europei se confrunta cu ceea ce se numeste eruptie polimorfa la lumina sau mai bine zis, alergii solare.

Eucerin aduce o noua formula, foarte eficienta, rezultata din combinatia intre alfa-glucozil-rutin si Licochalcone A. Puternicul antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante, si vitamina E, intareste sistemul de aparare propriu pielii impotriva radicalilor liberi – principala cauza a alergiilor solare. Ingredientul natural Licochalcone A cu efect antioxidant ce penetreaza profund si neutralizeaza radicalii liberi fotoindusi, prin filtrele biologice, completate bineinteles de filtrele minerale si organice. Formula este rezistenta la apa, nu are parfum, conservanti si emulfisicatori. Produsele se aplica usor, nu sunt lipiciose si intra imediat in piele. Pentru alergiile la soare, Eucerin ofera noul gel-crema impotriva alergiilor solare SPF 50+, gel-crema impotriva alergiilor solare SPF 25 si gel-crema dupa plaja impotriva alergiilor.

Eucerin a creat un fluid nuantator pentru fata, care nu doar ca ofera protectie solara ridicata, dar ofera si un aspect de bronz natural. Iar cum vara se poarta machiajul cat mai natural, puteti folosi cu incredere fluidul nuantator de la Eucerin. Noul fluid nuantator de fata cu protectie solara SPF 50+, asigura protectie tridimensionala UVA/UVB si biologica prin antioxidantul natural Licochalcone, extras din lemn dulce, care creeaza un mecanism de protectie impotriva radicalilor liberi indusi de radiatiile UV. Ofera tenului un bronz natural si uniform si este rezistent la apa. Datorita texturii lejere se absoarbe rapid in piele. Noul fluid nuantator de fata cu protectie solara SPF 50+ se potriveste fiecarui tip de ten si poate fi folosit si dupa peeling sau tratamente cu laser.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.