Setari Cookie-uri

Protectie solara tridimensionala de la Eucerin!

Studiile arata ca cei mai multi dintre noi folosim produse cu protectie solara doar cand mergem in vacante, insa pielea noastra are nevoie de protectie nu doar in aceste momente, ci si atunci cand ne petrecem timpul in aer liber.

Datorita texturii usoare produsul se absoarbe repede in piele. Lotiunea este nelipicioasa si rezistenta la apa.
Cantitate 150 ml
Pret 65 RON

Lotiunea pentru protectie solara pentru pielea uscata SPF 50+

Special conceputa pentru pielea uscata si foarte uscata, lotiunea asigura hidratarea pana in straturile profunde ale pielii. Produsul este recomandat si persoanelor cu dermatita atopica, dar si persoanelor care au pielea uscata din cauza diabetului zaharat.
Cantitate 150 ml
Pret 74 RON

PRODUSE IMPOTRIVA ALERGIILOR SOLARE

Noul gel-crema impotriva alergiilor solare SPF 50+ .

Datorita combinatiei dintre puternicul antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante, si vitamina E, produsul intareste sistemul de aparare propriu pielii impotriva radicalilor liberi – principala cauza a alergiilor solare. Are o textura usoara, care se absoarbe rapid in piele. Pentru reducerea riscului de alergii, gelul crema nu contine parfum si emulsificatori. Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstrata clinic la pacientii predispusi la alergii.
Cantitate 150 ml
Pret: 71 RON

Gel-crema impotriva alergiilor solare SPF 25

Cu o textura usoara, produsul calmeaza, racoreste si regenereaza pielea sensibila la expunerea solara. Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstrata la pacientii predispusi la alergii
Cantitate 150 ml
Pret 72 RON

Gel-crema dupa plaja impotriva alergiilor

Ofera ingrijire dupa plaja pentru pielea sensibila si predispusa la alergii. Contine puternicul antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante, si vitamina E, care intareste sistemul de aparare propriu pielii impotriva radicalilor liberi – principala cauza a alergiilor solare. Nu contine parfum si nici emulsificatori pentru a minimaliza riscul alergiilor.
Cantitate 150 ml
Pret 53 RON

LOTIUNE DUPA PLAJA

Lotiune dupa plaja

Acest produs contine tinctura de Hamamelis 10% care s-a dovedit ca amelioreaza roseata pielii si arsurile cauzate de expunerea la soare. In plus, vitamina E intareste sistemul de protectie propriu pielii impotriva radicalilor liberi.
Cantitate 150 ml
Pret 48 RON

PENTRU COPII
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.