Zilnic voiosi si sanatosi!

Zilnic voiosi si sanatosi!

De Ziua Copilului la Billa Romania, copiii sunt incurajati sa aiba activitati sportive pentru a creste mari si sanatosi.

Comunicat de presa

De Ziua Copilului la Billa Romania, copiii sunt incurajati sa aiba activitati sportive pentru a creste mari si sanatosi.

Respectand motto-ul “Zilnic, voiosi si sanatosi”, BILLA Romania sprijina activitatile in aer liber si a decis sa le ofere copiilor cateva ore de joaca sanatoasa in exterior! Programul Zilnic, voiosi si sanatosi se va desfasura de Ziua Copilului in 37 dintre cele 55 de filiale ale lantului BILLA din intreaga tara si ii va invita pe micuti sa se joace, sa isi testeze abilitatile si sa se distreze in stilul clasic.

La BILLA promovam un stil de viata sanatos si credem foarte mult in puterea unei alimentatii corecte, combinate cu un program zilnic de miscare in aer liber. Vrem deci sa ii ajutam si pe copiii sa inteleaga importanta acestor elemente si sa regaseasca bucuria jocurilor de alta data. Le punem deci la dispozitie de Ziua Copilului spatii largi in care sa se poata juca si distra si in care sa isi faca prieteni noi”, a declarat Sabin Fane, Director de Marketing BILLA Romania.

De-a lungul intregii zile copiii din Bucuresti, Craiova, Ploiesti, Giurgiu, Rm. Valcea, Constanta, Galati, Braila, Sf. Gheorghe, Medias, Timisoara, Arad, Deva, Satu Mare, Baia Mare, Cluj, Reghin, Iasi, Bacau, Slatina, Petrosani, Hateg, Bistrita, Orsova, Oltenita si Resita vor fi antrenati in jocuri de echipa, jocuri de abilitati si alte activitati distractive. Fiecare dintre cei mici va fi recompensat, iar cei care reusesc sa se claseze pe primele locuri ale fiecarei probe vor primi premii speciale.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri