Setari Cookie-uri

Zilnic voiosi si sanatosi!

De Ziua Copilului la Billa Romania, copiii sunt incurajati sa aiba activitati sportive pentru a creste mari si sanatosi.

La BILLA promovam un stil de viata sanatos si credem foarte mult in puterea unei alimentatii corecte, combinate cu un program zilnic de miscare in aer liber. Vrem deci sa ii ajutam si pe copiii sa inteleaga importanta acestor elemente si sa regaseasca bucuria jocurilor de alta data. Le punem deci la dispozitie de Ziua Copilului spatii largi in care sa se poata juca si distra si in care sa isi faca prieteni noi”, a declarat Sabin Fane, Director de Marketing BILLA Romania.

De-a lungul intregii zile copiii din Bucuresti, Craiova, Ploiesti, Giurgiu, Rm. Valcea, Constanta, Galati, Braila, Sf. Gheorghe, Medias, Timisoara, Arad, Deva, Satu Mare, Baia Mare, Cluj, Reghin, Iasi, Bacau, Slatina, Petrosani, Hateg, Bistrita, Orsova, Oltenita si Resita vor fi antrenati in jocuri de echipa, jocuri de abilitati si alte activitati distractive. Fiecare dintre cei mici va fi recompensat, iar cei care reusesc sa se claseze pe primele locuri ale fiecarei probe vor primi premii speciale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.