Setari Cookie-uri

O multitudine de tari, intr-o farfurie, la restaurantul tau preferat

O masa la restaurant este un rasfat pentru fiecare si o ocazie de a incerca mancaruri specifice diverselor tari. Indiferent ca experimentezi un gulas sau o paella, de cele mai multe ori mancarea din farfuria ta este un amalgam de ingrediente provenite din tari la care nu te-ai fi asteptat.

Comunicat de presa

O masa la restaurant este un rasfat pentru fiecare si o ocazie de a incerca mancaruri specifice diverselor tari. Indiferent ca experimentezi un gulas sau o paella, de cele mai multe ori mancarea din farfuria ta este un amalgam de ingrediente provenite din tari la care nu te-ai fi asteptat. Afla cum din Ghidul Miturilor, realizat de UFS pentru bucatari, in cadrul primei campanii de relansare a brandului Knorr – Intreaba-ne!

Campania Intreaba-ne! se lanseaza pe 30 mai si, prin intermediul sau, Unilever Food Solutions, divizia specializata de solutii gastronomice a companiei Unilever, prezinta produsele Knorr pentru bucatari intr-un mod inedit publicului larg si bucatarilor profesionisti.

Potrivit Ghidului Miturilor, mancarea la restaurant reprezinta mai mult decat o interactiune cu o singura cultura culinara, avand gust si condimente din toate tarile de unde Knorr pentru bucatari isi procura ingredientele necesare crearii produselor sale.

Astfel, la restaurant ti se serveste felul de mancare pe care il ceri, care are la baza o simfonie de condimente si ingrediente, precum: ceapa - din Ungaria, Germania si Franta, rosii – din Spania si Grecia, patrunjel - din Franta si Italia, ciuperci – din Olanda, praz - din Germania si Polonia si busuioc din tarile sud-europene.

Drumul pe care legumele il parcurg pana ajung intr-un produs finit Knorr pentru bucatari, folosit de profesionisti in restaurante, urmeaza un ciclu traditional: recoltele sunt crescute cu grija, in cadrul unui program de agricultura sustenabila lansat inca din 1990 si care include managementul apei, imbunatatirea solului si folosirea de ingrediente naturale. Pentru realizarea produselor Knorr pentru bucatari, Unilever Food Solutions foloseste 6% din productia de rosii la nivel mondial, 5% din productia de usturoi si ceapa uscate, 3% din productia de ulei de palmier, 2% din productia de floarea soarelui si 1% din productia de soia.

Ingredientele Knorr pentru bucatari (toate cele care contin apa – legume, fructe, ierburi aromate) sunt transformate in produsul finit care ajunge in mancarurile restaurantelor din intreaga Europa printr-un proces natural de deshidratare, una dintre cele mai vechi si mai autentice metode de conservare a legumelor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.