Setari Cookie-uri

O multitudine de tari, intr-o farfurie, la restaurantul tau preferat

O masa la restaurant este un rasfat pentru fiecare si o ocazie de a incerca mancaruri specifice diverselor tari. Indiferent ca experimentezi un gulas sau o paella, de cele mai multe ori mancarea din farfuria ta este un amalgam de ingrediente provenite din tari la care nu te-ai fi asteptat.

Provenienta ingredientelor si procesul de creatie al unui ingredient din gama produselor Knorr pentru bucatari reprezinta doar unele dintre cele mai frecvente intrebari adresate de consumatori si bucatarii profesionisti, reunite in Ghidului Miturilor. Acest ghid este folosit in campania Intreaba-ne! pentru a transmite informatii noi despre ingredientele, gustul si procesele de productie ale produselor Knorr pentru bucatari.

“De cele mai multe ori, retetele produselor noastre iau in calcul afinitatile culinare ale consumatorilor din fiecare regiune unde ne desfasuram activitatea. Preocuparea pentru nevoile locale ale bucatarilor profesionisti din lumea larga este, de fapt, motivul lansarii acestei campanii prin care, pe de o parte, suntem pregatiti sa raspundem la intrebari legate de produsele noastre si, pe de alta parte, urmarim sa cream o comunitate online de bucatari professionisti, care fac schimb de experiente si genereza inspiratie.

Pentru a-i ajuta pe profesionisti cu solutii gastronomice, Unilever Food Solutions a lansat in primul trimestru din 2011 un Raport Anual cu privire la meniuri*: precum si trei brosuri care vin in ajutorul bucatarilor profesionisti : Your Menu - include sfaturi pentru a face preparatele sa arate mai bine si sa fie mai sanatoase, Your Guests – sfaturi pentru a adauga plus valoare serviciilor culinare si Your Kitchen – tips& tricks pentru o mai buna organizare a bucatariei si pentru transformarea afacerii intr-un succes”– Maria Gavrilescu, Channel Marketing Leader Unilever Food Solutions.

Campania prin care Knorr pentru bucatari dezvaluie informatii despre produsele sale are drept componenta principala, site-ul www.knorrpentrubucatari.ro, unde cei interesati pot pune intrebari despre produse, procese de productie, ingrediente, agricultura sustenabila etc.

* Prima aparitie “Ce este in mancarea dumneavoastra?”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.