Setari Cookie-uri

Noile mixere verticale multifunctionale Philips

Redescopera gatitul - nu ca pe o corvoada necesara, ci ca pe o activitate relaxanta, inventiva, in care tu detii controlul asupra timpului.

Comunicat de presa

Redescopera gatitul - nu ca pe o corvoada necesara, ci ca pe o activitate relaxanta, inventiva, in care tu detii controlul asupra timpului. Adesea, orele petrecute in bucatarie par interminabile, te lipsesc de energie si te indeamna catre alternative rapide, in detrimentul calitatii alimentelor pe care le consumi. Solutia, insa, nu se afla la bistro-ul din apropiere, ci chiar in bucataria ta! Cu noile mixere verticale multifunctionale Philips, ai un ajutor de nadejde: gatesti creativ si sanatos, in cel mai scurt timp posibil.

Mai multa destindere, mai putin efort

Versatile, usor de manevrat, noile mixere verticale multifunctionale Philips HR1615, HR1614, HR1613, HR1611 isi gasesc utilitatea pentru majoritatea mancarurilor pe care vei dori sa le prepari. Poti sa renunti la tel sau la diferitele instrumente pentru taiat - le vei avea pe toate incorporate intr-un aparat eficient, conceput special pentru a-ti usura munca. Acestea vor taia zarzavaturile, vor toca ceapa, carnea, vor amesteca frisca si maioneza, vor prepara supele-crema si shake-urile pline de vitamine. Iar tie iti revine partea distractiva: sa alegi combinatii inventive de ingrediente si sa ii surprinzi pe cei dragi cu retete noi, delicioase.

Gateste rapid si variat!

Poti gati o varietate de preparate cu cel mai mic efort, cu noua gama de mixere verticale multifunctionale Philips.

Cu o putere de 650 de wati si 16 setari de viteza, modelul Philips HR1615 iti aduce toate imbunatatirile necesare unui mixer de bucatarie vertical ultraperformant. Mixerul este prevazut cu o lama cu dubla actiune care taie orizontal si vertical, iar pentru amestecurile de ingrediente dintre cele mai dificile, ai la dispozitie butonul Turbo de putere suplimentara. De asemenea, mixerul dispune de un accesoriu de tocat, pentru alimente pretentioase ca ceapa, branza tare, etc. Tija din otel inoxidabil, detasabila, este usor de manevrat si curatat. Protectia pentru lama, impotriva stropirii, te scuteste de curatenia istovitoare cu care te-ai obisnuit, dupa gatit, iar cablul lung, de 1.3 metri iti asigura o manevrare usoara si flexibilitate. Pentru o utilizare confortabila, mixerul este dotat cu manere si butoane moi. In timpul depozitarii, vei putea proteja lama cu ajutorul capacului de protectie. Cat despre modalitatile de pastrare a supelor, a piureurilor sau a shake-urilor, nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca mixerul este echipat cu un bol de 1 litru cu capac.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.