Setari Cookie-uri

Noile mixere verticale multifunctionale Philips

Redescopera gatitul - nu ca pe o corvoada necesara, ci ca pe o activitate relaxanta, inventiva, in care tu detii controlul asupra timpului.

Din aceeasi gama, modelul Philips HR1613 vine in plus cu un accesoriu tel pentru creme, frisca si maioneza si cu un bol pentru pregatirea si pastrarea preparatelor cu o capacitate de 1.7 litri. Cand nu il folosesti, bolul este ideal pentru depozitarea mixerului vertical multifunctional Philips HR1613.

Si pentru ca incepe sezonul rosiilor coapte, iti propunem si o reteta gustoasa si usoara, pe care o poti prepara in cel mai scurt timp cu un mixer vertical multifunctional performant:

Peste cu salata de fenel pentru zilele calde, de vara
4 portii/timp de preparare 15 minute

Ingrediente: 4 fileuri dezosate de peste (Tilapia sau Pangasius), 600 g de rosii coapte, 400 g de bulbi de fenel curatati, 50 g parmezan, o mana de rucola, o jumatate de lamaie, sare, ulei de masline
Adauga un praf de sare peste fileurile de peste si prajeste-le in ulei de masline, pana devin aurii pe ambele parti. Taie rosiile felii. Pune fenelul taiat cubulete impreuna cu parmezanul in vasul de tocat si marunteste-le la viteza medie. Pune rosii si fenel in vas si amesteca. Adauga sare dupa gust. In final, pune ulei de masline si frunze de rucola, fara sa amesteci. Aseaza salata in farfurii langa fileurile de peste asezonate cu suc de lamaie... si bucura-te de gustul grozav!

Preturi:
Noul mixer vertical multifunctional Philips HR1615: 249 lei
Noul mixer vertical multifunctional Philips HR1614: 174 lei
Noul mixer vertical multifunctional Philips HR1613: 205 lei
Noul mixer vertical multifunctional Philips HR1611: 182 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.