Setari Cookie-uri

Noile geluri de dus si sapunuri lichide Palmolive Naturals

Redescopera acum noua gama de geluri de dus si sapunuri lichide Palmolive Naturals ce revolutioneaza experienta ingrijirii corpului si o transforma intr-o placere de neuitat.

Comunicat de presa

Redescopera acum noua gama de geluri de dus si sapunuri lichide Palmolive Naturals ce revolutioneaza experienta ingrijirii corpului si o transforma intr-o placere de neuitat. Noua formula delicata a gelurilor de dus si sapunurilor lichide Palmolive Naturals are la baza extracte de origine 100% naturalace iti rasfata simturile, oferind o experienta placuta pentru trup si pentru minte. Aromele pe care le vei descoperi in Palmolive Naturals te vor invalui intr-un parfum ce dureaza intreaga zi.

Secrete din natura

Femeile au descoperit puterea ingredientelor naturale cu mii de ani in urma. Astazi, tindem din ce in ce mai mult sa ne intoarcem la natura si la remediile pe care aceasta ni le ofera. Din dragoste pentru piele si pentru natura, Palmolive a creat noua gama Palmolive Naturals cu extracte de origine 100% naturala, aducand astfel beneficiile naturii mai aproape de tine.

Noile geluri de dus si sapunuri lichide Palmolive Naturals, in cele trei variante – Olive, Orange Blossom si Black Orchid - au la baza o formula speciala in care extractele de origine 100% naturala sunt imbratisate de crema hidratanta pentru ca pielea ta sa devina catifelata, iar tu sa te bucuri de o experienta de neuitat pentru trup si pentru minte. Aromele imbietoare te conduc intr-o calatorie senzoriala bogata, iar extractele de origine 100% naturala iti mangaie cu delicatete pielea, astfel incat esti sigura ca ai parte de cel mai savuros tratament pentru tine si pentru pielea ta.

Palmolive Irresistible Softness Black Orchid – catifelare irezistibila invaluita in aroma senzuala a orhideei negre

Are la baza o formula speciala imbogatita cu extracte de orhidee neagra si de aloe vera de origine 100% naturala. Aroma senzuala a orhideei negre este perfect imbratisata de laptele hidratant, astfel incat tu vei fi invaluita intr-un parfum ce dureaza si te vei bucura de o piele catifelata, irezistibila!

Palmolive Naturals Ultra Moisturizing Olive – hidratarea care te rasfata
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.