Setari Cookie-uri

Noile geluri de dus si sapunuri lichide Palmolive Naturals

Redescopera acum noua gama de geluri de dus si sapunuri lichide Palmolive Naturals ce revolutioneaza experienta ingrijirii corpului si o transforma intr-o placere de neuitat.

Textura sa bogata iti ofera o experienta inconfundabila. Palmolive Naturals Olive cu extracte de masline si de aloe vera de origine 100% naturala iti curata pielea cu delicatete, lasand-o hidratata si parfumata. Elementul care ofera hidratare la superlativ este uleiul de masline recunoscut pentru proprietatile extrem de benefice pentru piele si pentru calitatile sale emoliente.

Palmolive Naturals Refreshing Orange Blossom– energizantul de dimineata

Cu efect energizant, Palmolive Naturals Orange Blossom este ideal pentru a alunga somnul de dimineata si a-ti oferi un inceput de zi tonic si racoritor. Proaspat, delicat, trezeste simturile prin aroma ce reuneste note citrice si accente florale. Extractele de floare de portocal si de aloe vera de origine 100% naturala se unesc intr-o sinergie perfecta cu laptele hidratant, facand din Palmolive Naturals Orange Blossom un produs potrivit atat celor care vor sa–si inceapa ziua cu energie, cat si celor care prefera sa-si hidrateze pielea, inca de dimineata.

Incearca acum noile geluri de dus si sapunuri lichide Palmolive Naturals cu extracte de origine 100% naturala si lasa-te rasfatata de o experienta senzoriala bogata pentru trup si pentru minte!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.