Setari Cookie-uri

Athenee Palace Hilton - din nou, cel mai eco-friendly hotel din regiune

Angajatii hotelului Athenee Palace Hilton au fost recompensati din nou pentru performanta de a reduce consumul de energie la nivelul Hilton Worldwide, devansand pentru al doilea an consecutiv celelalte hoteluri Hilton din Regiunea Turcia, Europa Centrala si de Est.

In ultimii cinci ani portofoliul Hilton Worldwide de hoteluri din Europa a economisit peste 136,000 tone de CO2, echivalentul a 13,000 de masini scoase anual din uz, si destula apa pentru a umple 340 de bazine olimpice.

Simon Vincent
, presedintele pe Europa, a portofoliului Hilton Worldwide, a spus, “Hilton Worldwide este primul multi-brand puternic din industria ospitalitatii care a facut din sustenabilitate un standard de brand. In permanenta muncim pentru a imbunatatii aceste performante si odata cu acestea sa avem rezultate deosebite in materie de reducere a consumurilor. Ma simt mandru sa vad cat de implicati sunt angajatii in acest demers si sunt constient ca acestia au un rol crucial in strategia noastra de dezvoltare durabila.”

Scopul Hilton Worldwide in privinta sustenabilitatii este de a reduce emisiile de CO2, de a reduce consumul de energie si de gunoi menajer cu 20% si consumul de apa cu pana la 10% pana in 2014.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.