Setari Cookie-uri

Doua mari premii pentru Let's Do It, Romania!

Aseara la Opera Romana, a avut loc cea de-a IX-a editie a Galei Societatii Civile, cea mai importanta competitie care premiaza activitatea sectorului non-profit din Romania.


“Let`s Do It, Romania!”
a urcat pe scena de doua ori, fiind premiat la ambele sectiuni la care a fost inscris in concurs. Primul premiu I a fost castigat la categoria Comportament civic si participare publicaa, cea mai disputata categorie din cadrul competitiei. 38 de proiecte au fost inscrise in aceasta sectiune a Galei, numarul cel mai mare din acest an.

Cea de-a doua categorie la care “Let`s Do It, Romania!” a fost marele castigator este Proiecte si campanii de voluntariat, sectiunea cea mai sugestiva pentru actiunile de tip non-profit, dar si cea mai relevanta, avand in vedere specificul proiectului.

“Cele doua premii ne bucura extrem de tare, pentru ca sunt o recunoastere a ceea ce a insemnat “Let`s Do It, Romania!” pentru societatea civila. Ne dorim ca initiativa noastra sa dea incredere si altor actiuni care au ca scop schimbarea in bine a Romaniei, pentru ca am aratat ca se poate si aici, atunci cand crezi si lupti pana la capat. Cele 2 premii castigate vorbesc perfect despre ce inseamna “Let`s Do It, Romania!”: comportament civic si voluntariat, doua cuvinte cheie pentru actiunea din 25 septembrie 2010. Si nu ne oprim, “Let`s Do It, Romania!” se intampla si in 2011, asa ca ii invitam inca de pe acum pe romani sa intre in echipa noastra nationala! ” au declarat reprezentantii proiectului.

Proiectul a fost premiat la ambele sectiuni la care a fost inscris, acesta fiind numarul maxim de inscrieri acceptate de regulamentul competitei.

Gala Societatii Civile este competitia anuala prin intermediul careia sunt premiate cele mai bune proiecte desfasurate de organizatii neguvernamentale, grupuri de initiativa, sindicate sau persoane fizice, punand astfel in valoare si aducand un plus de vizibililitate celor mai bune initiative civice. Festivitatea de acordare a premiilor reprezinta un prilej si un loc de intalnire intre cel de-al treilea sector si reprezentantii sectorului public si privat.

“Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din tara, care isi propune sa curete intreaga Romanie de gunoaiele din afara oraselor intr-o singura zi. Pe 25 septembrie 2010, peste 200 000 de voluntari au participat la Ziua de Curatenie Nationala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.