Setari Cookie-uri

Doua mari premii pentru Let's Do It, Romania!

Aseara la Opera Romana, a avut loc cea de-a IX-a editie a Galei Societatii Civile, cea mai importanta competitie care premiaza activitatea sectorului non-profit din Romania.


“Let`s Do It, Romania!”
a urcat pe scena de doua ori, fiind premiat la ambele sectiuni la care a fost inscris in concurs. Primul premiu I a fost castigat la categoria Comportament civic si participare publicaa, cea mai disputata categorie din cadrul competitiei. 38 de proiecte au fost inscrise in aceasta sectiune a Galei, numarul cel mai mare din acest an.

Cea de-a doua categorie la care “Let`s Do It, Romania!” a fost marele castigator este Proiecte si campanii de voluntariat, sectiunea cea mai sugestiva pentru actiunile de tip non-profit, dar si cea mai relevanta, avand in vedere specificul proiectului.

“Cele doua premii ne bucura extrem de tare, pentru ca sunt o recunoastere a ceea ce a insemnat “Let`s Do It, Romania!” pentru societatea civila. Ne dorim ca initiativa noastra sa dea incredere si altor actiuni care au ca scop schimbarea in bine a Romaniei, pentru ca am aratat ca se poate si aici, atunci cand crezi si lupti pana la capat. Cele 2 premii castigate vorbesc perfect despre ce inseamna “Let`s Do It, Romania!”: comportament civic si voluntariat, doua cuvinte cheie pentru actiunea din 25 septembrie 2010. Si nu ne oprim, “Let`s Do It, Romania!” se intampla si in 2011, asa ca ii invitam inca de pe acum pe romani sa intre in echipa noastra nationala! ” au declarat reprezentantii proiectului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.