Setari Cookie-uri

Noua generatie Eucerin Hyaluron Filler

Radem. Ne incruntam. Ne bucuram de soare. Iar anii trec si toate acestea lasa urme pe chipul nostru. La inceput linii fine, dar care in timp se adancesc.

Comunicat de presa

Radem. Ne incruntam. Ne bucuram de soare. Iar anii trec si toate acestea lasa urme pe chipul nostru. La inceput linii fine, dar care in timp se adancesc. Pentru a putea lupta eficient impotriva procesului natural de imbatranire a pielii, cercetatorii de la Eucerin au dezvoltat o noua generatie de creme Eucerin Hyaluron Filler, care umplu ridurile din profunzime.

Gama Eucerin Hyaluron Filler are acum o formula noua, cu o concentratie de pana la 5 ori mai mare de acid hyaluronic, care actioneaza eficient asupra ridurilor profunde si hidrateaza placut pielea. Inovatia Eucerin a fost transpusa, de asemenea, intr-un nou design al gamei. Aceasta contine 5 produse: noua crema de zi pentru ten normal si mixt, crema de zi pentru ten uscat, crema de noapte, crema de ochi si serumul concentrat.

Doar Eucerin, prin inovatia anti-rid pe 3 nivele, utilizeaza combinatia unica dintre acidul hyaluronic si bio-glicozidul saponina, care lupta eficient impotriva ridurilor chiar acolo unde acestea se formeaza. In noua formula, datorita combinatiei dintre acidul hyaluronic cu greutate moleculara mica si acidul hyaluronic cu greutate moleculara mare, cremele actioneaza atat in straturile superficiale cat si in profunzimea pielii:

• acidul hyaluronic cu greutate moleculara mare actioneaza asupra ridurilor fine din stratul epidermal de suprafata, imediat dupa aplicare
• acidul hyaluronic cu greutate moleculara mica actioneaza in profunzimea stratului epidermal, unde se formeaza ridurile profunde
• bio-glicozidul saponina s-a dovedit a fi cel mai eficient stimulator al productiei de acid hyaluronic in celulele stratului epidermal, acolo unde se formeaza ridurile profunde.



Nou! Crema de zi pentru ten normal si mixt Eucerin Hyaluron Filler SPF 15+UVA

Formula usoara a noii creme din gama Eucerin Hyaluron Filler raspunde ideal nevoilor tenului normal si mixt, gras in zona “T” a fetei si uscat in rest. Tenul capata un aspect fin si o catifelare mata, pentru un timp indelungat. Protectia UVA previne semnele imbatranirii premature si adancirea ridurilor. Crema este o excelenta baza pentru machiaj.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.