Setari Cookie-uri

Noua generatie Eucerin Hyaluron Filler

Radem. Ne incruntam. Ne bucuram de soare. Iar anii trec si toate acestea lasa urme pe chipul nostru. La inceput linii fine, dar care in timp se adancesc.

Pret: 99 lei, 50 ml

Crema de zi pentru ten uscat Eucerin Hyaluron Filler SPF 15+UVA

Eucerin stie ca pielea uscata si sensibila are nevoie de o ingrijire foarte atenta. Hyaluron Filler pentru ten uscat estompeaza ridurile profunde, iar cele din jurul gurii sunt vizibil reduse in scurt timp. Pielea ramane fina si supla, chiar de la primele utilizari. Datorita factorului de protectie 15 + si protectia UVA, crema previne aparitia semnelor imbatranirii premature si adancirea ridurilor. Aplicati crema dimineata pe fata, gat si decolteu, dupa curatarea prealabila. Poate fi folosita ca baza de machiaj.
Pret: 102 lei, 50 ml

Crema de noapte Eucerin Hyaluron Filler

Ofera ingrijire intensiva pe timpul noptii. Datorita fomulei noi care contine de cinci ori mai mult acid hialuronic, Eucerin Hyaluron Filler crema de noapte lupta acum mai eficient impotriva ridurilor, chiar acolo unde acestea se formeaza, adica in straturile profunde ale epidermei. Contine Dexpanthenol, pentru a sustine regenerarea pielii in timpul noptii. Pentru un efect anti-rid mai puternic, o data pe saptamana crema poate fi aplicata ca masca de fata.
Pret: 106 lei, 50 ml

Eucerin Hyaluron-Filler crema pentru ochi

Formula noua contine de trei ori mai mult acid hialuronic. Datorita acestei formule, ridurile din jurul ochilor sunt vizibil reduse. De asemenea, produsul ofera protectie solara impotriva razelor UV (SPF10+UVA). Este testat oftalmologic si este recomandat si purtatorilor de lentile de contact.
Pret: 92 lei, 15 ml

Eucerin Hyaluron-Filler Serum Concentrat

Serumul concentrat a fost dezvoltat de Eucerin pentru a spori efectul ingrijirii zilnice anti-rid, pentru un aspect al pielii mai tanar si mai invigorat, din interior, fara injectii! Aplicat pe termen lung sau ca o masura rapida, Hyaluron-Filler Serum Concentrat ajuta la imbunatatirea vizibila a tenului. Pielea este mai revigorata si arata mai tanara. In momentul aplicarii, serumul patrunde rapid in straturile adanci ale epidermei. Folosirea zilnica a serumului confera pielii o imbunatatire rapida si volum de durata.
Serumul concentrat are 6 fiole a cate 5 ml fiecare. Cantitatea dintr-o fiola este suficienta pentru o saptamana. O poti avea mereu cu tine, pentru ca fiola este mica si incape in orice poseta.
Pret: 115 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.