Setari Cookie-uri

Descopera vocea invizibila a pielii tale cu noile lotiuni hranitoare de la Dove

Dove a lansat pe piata noile lotiuni hranitoare de corp in cadrul unui eveniment la care au participat peste 80 de jurnalisti si specialisti in ingrijire si frumusete.

Comunicat de presa

Dove a lansat pe piata noile lotiuni hranitoare de corp in cadrul unui eveniment la care au participat peste 80 de jurnalisti si specialisti in ingrijire si frumusete. Participantii la eveniment au avut ocazia sa descopere lumea invizibila a pielii si sa afle notiuni complexe despre limbajul trupului atunci cand comunicam cu cei din jurul nostru.

Evenimentul, moderat de Andi Moisescu, a fost sustinut de:
- Oana Cuzino, prim ambasador Dove, care a reamintit specialistilor in frumusete despre necesitatea existentei unui ritual de ingrijire zilnica in 5 pasi, care este adresat tuturor femeilor din Romania pentru care frumusetea inseamna ingrijire si incredere in sine
- Prof. Dr. George Sorin Tiplica, din partea Societatii Romane de Dermatologie, care a vorbit audientei despre partea nevazuta a pielii si a oferit detalii despre cum ne putem proteja pielea in fata diferitor agresiuni
- Alfred Dumitrescu, specialist in comunicare interpersonala, care a prezentat concluziile unui studiu* privind perceptia despre frumusete a femeilor din Romania. Astfel, conform studiului realizat in anul 2010, doar 13% dintre femeile din Romania se refera la piele ca fiind atributul lor cel mai frumos, iar 72% din femeile din Romania cred ca anumite produse de frumusete pot deveni aliatul lor pentru a-si potenta frumusetea*.
De asemenea, Alfred Dumitrescu a oferit sfaturi despre limbajul trupului, recomandand utilizarea cu incredere a gesturilor in timpul conversatiilor.
- Dana Dobrescu, Communications Manager Unilever, a reamintit participantilor cum „a cucerit” Dove Romania**, in timp ce Cristina Preda, Technical Manager Unilever, a prezentat pe larg beneficiile distincte ale noilor lotiuni hranitoare Dove pentru mentinerea frumusetii.

Dove incurajeaza femeile sa aiba incredere in ele si sa isi puna in valoare frumusetea prin alegerea produselor de ingrijire, a accesoriilor si a vestimentatiei potrivite. Astfel, participantii la evenimentul Dove au putut admira intr-un spatiu special amenajat, cele mai noi creatii ale tinerilor designeri Corina Vladescu, Ana Alexe, Elena Perseil, Lady Magpie, Cosmina Nicolescu (Fandacsia), Pixie Shoes si Keszeg Agnes. Tinutele au fost alese cu ajutorul Molecule F, primul magazin online care promoveaza tinerii designeri din Romania.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.