Setari Cookie-uri

Descopera vocea invizibila a pielii tale cu noile lotiuni hranitoare de la Dove

Dove a lansat pe piata noile lotiuni hranitoare de corp in cadrul unui eveniment la care au participat peste 80 de jurnalisti si specialisti in ingrijire si frumusete.

Si pentru ca frumusetea se reflecta in miscarile trupului nostru, Mihai Petre si Elwira Duda impreuna cu trupa Passe Partout, au demonstrat prin dans si momente artistice cum 60% din mesajul pe care il transmitem celor din jur se poate realiza doar prin intermediul limbajului trupului.

Noua gama de lotiuni hranitoare de la Dove contine o combinatie de ingredienti nutritivi proprii pielii, DeepCare Complex, ce patrunde in profunzimea pielii (Stratum Corneum), actionand mai eficient decat ingredientele din cremele sau lotiunile obisnuite, care in general actioneaza la suprafata pielii. Fiecare produs din noua gama de lotiuni si creme pentru ingrijirea pielii de la Dove cu sistemul unic DeepCare Complex raspunde nevoilor specifice fiecarui tip de piele.



*studiu “The real truth about beauty” (Edelman, Septembrie 2010) pe 6400 femei la nivel global, din grupa de varsta 18-64 ani, din care 300 de femei in Romania.

** Stiai ca... daca am pune unul peste altul toate sapunurile, deodorantele, cremele, lotiunile, sampoanele si gelurile de dus Dove vandute in regiune** intr-un an, am ajunge la o distanta de 3128 de km si aproape am putea inconjura Romania pe granita?

***Europa Centrala si de Sud-Est


Pret recomandat lotiuni de corp Dove: 13.35 RON

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.