Setari Cookie-uri

Nivea For Men anti-matreata POWER

Stiati ca barbatii se confrunta cu matreata intr-o proportie mai mare decat femeile din cauza excesului de sebum, controlat de hormonii androgeni?

Comunicat de presa

Stiati ca barbatii se confrunta cu matreata intr-o proportie mai mare decat femeile din cauza excesului de sebum, controlat de hormonii androgeni? In acest caz, samponul este cel care face diferenta, iar NIVEA are grija de parul tau, mai ales in timpul verii cand, din cauza caldurii, pielea capului transpira si astfel parul se ingrasa foarte repede, oferindu-i matretii mediul propice pentru a aparea.

Samponul anti-matreata Power de la NIVEA FOR MEN, cu extract de bambus, combate in mod eficient matreata, intarind in acelasi timp firul de par, pentru ca tu sa ai un par mai puternic si mai rezistent alaturi de un look impecabil. Produsul este recomandat pentru barbatii cu par normal, putand fi utilizat zilnic, datorita formulei cu pH echilibrat, care pastreaza sanatatea scalpului. Extractul de bambus combinat cu sistemul Liquid Clear ajuta la obtinerea unui par mai puternic si elimina pana la 100% matreata, prevenind reaparitia ei prin utilizarea repetata, pentru ca tu sa te poti bucura de vara.

Pret:
Sampon NIVEA FOR MEN anti-matreata Power, 250 ml - 12,57 RON
Sampon NIVEA FOR MEN anti-matreata Power, 400 ml - 17,48 RON

Pe langa samponul anti-matreata POWER, NIVEA iti ofera alte doua variante, in functie de tipul tau de par si respectand nevoile specifice ale acestuia. Astfel, poti alege intre NIVEA FOR MEN anti-matreata Power, Cool sau Pure.



Aceasta gama are la baza formula inovatoare anti-matreata, cu sistemul Liquid Clear, care ofera un par fara matreata si un scalp ingrijit de la prima utilizare! Formula contine Piroctone Olamine, Climbazole si Polidocanol, ingrediente care se dizolva complet in formula samponului fara sa lase reziduuri la nivelul parului si sunt distribuite egal pe suprafata scalpului, avand un efect imediat impotriva matretii si a scalpului iritat. In acelasi timp, ingredientele specifice fiecarui produs rezolva problemele scalpului iritat, ale parului fragil sau ale celui gras.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.