Setari Cookie-uri

Iaurturile OLY, armonie pentru corp si minte

Olympus aduce pe piata din Romania o noua gama de iaurturi - OLY. Conceputa pentru toate gusturile, cu ingrediente naturale si materie prima provenita de la fermele din Transilvania si Banat, lumea lactatelor Olympus combina tehnologia ultraperformanta cu dorinta de a da nastere celor mai bune produse de pe piata romaneasca.

OLY iti propune sa evadezi din rutina zilnica si sa regasesti cateva momente de armonie pentru corp si minte. Noua gama de iaurturi este diversa si se pliaza pe fiecare nevoie nutritionala: poate fi consumat de catre cei mici si de cei mari, in forma naturala, in combinatie cu fructe sau chiar ca ingredient pentru prepararea mancarurilor usoare.

OLY iaurt natural 0%
se adreseaza celor preocupati de silueta si dornici sa mentina o dieta naturala. Nu contine grasimi si nici aditivi: 0% grasime, 100% sanatate si 100% gust bun.

OLY natural 2% este tentatia careia ii poti ceda oricand. Poate fi savurat la micul dejun cu cereale, miere si fructe proaspete sau la pranz, intr-un dressing de salata delicios.

Cu o densitate nutritionala deosebita, OLY iaurt natural 4% se transforma intr-o placere cremoasa si hranitoare. Continutul ridicat de calciu face din el o componenta importanta pentru alimentatia celor mici. In plus, o combinatie de iaurt 4%, banane si fructe poate fi un catalizator minunat pentru memorie si concentrare, la orice varsta.

Iaurtul OLY probiotic se focalizeaza pe vitalitate, stimuleaza imunitatea si reface flora intestinala. In plus, pentru o masa gustoasa si sanatoasa, OLY recomanda inlocuirea maionezelor si sosurilor cu iaurtul cremos 5%.

Iaurturile OLY
sunt produse de catre producatorul elen de lactate Olympus in cea mai mare si avansata tehnologic fabrica de lactate din tara, deschisa recent la Halchiu, Brasov, in urma unei investitii Greenfield ce depaseste 55 de milioane de euro. Noua fabrica, ridicata pe o suprafata de 25.000 mp, produce lactate romanesti de cea mai inalta calitate atat pentru piata locala, cat si pentru piete externe din Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii.

Pentru mai multe informatii, accesati www.olympusdairy.ro.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.