Setari Cookie-uri

Perwoll ofera premii celor mai talentati Tineri Designeri

Compania Henkel Romania, prin marca Perwoll, premiaza pentru prima oara tinerii designeri de la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, in cadrul festivitatii de absolvire.

Comunicat de presa

Compania Henkel Romania, prin marca Perwoll, premiaza pentru prima oara tinerii designeri de la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, in cadrul festivitatii de absolvire. Pe 30 iunie a avut loc Gala Absolventilor Sectiei de Moda a Facultatii de Arte Decorative si Design. Potentialul creativ si accentul pus pe tesaturi vor fi recunoscute si rasplatite de Perwoll – detergentul hainelor delicate – prin acest premiu dedicat tinerelor talente din domeniul modei. Premiul Perwoll pentru Tineri Designeri a fost acordat pentru prima data, anul trecut, la Universitatea de Arta si Design Cluj-Napoca.

Premiul Perwoll pentru Tineri Designeri” va fi acordat in cadrul Galei de absolvire a studentilor de la Sectia de Moda a Facultatii de Arte Decorative si Design, recunoscand originalitatea si creativitatea colectiilor propuse de tinerii designeri. Un juriu format din Marian Palie, stilist independent de moda, Daniela Fugaru Kammrath, Editor-In-Chief 121.ro si fashionandbeauty.ro, Denisa Luntraru, fashion blogger fashioninmyeyes.ro, Unda Popp, prof. univ. dr. Universitatea Nationala de Arte Bucuresti si Lavinia Toma, Head of Corporate Communications Henkel Romania, va premia cele mai interesante doua colectii prezentate in data de 30 iunie.

Dupa succesul Galei de la Cluj-Napoca din 25 iunie 2011, Premiul Perwoll pentru Tineri Designeri ajunge astazi si la Bucuresti, recompensand doua lucrari de diploma care vor demonstra potential creativ si combinatii originale de tesaturi in contextul tinutelor vestimentare. Juriul va trebui sa aleaga intre 21 de colectii de Diploma propuse de absolventii aflati sub coordonarea a sase dintre cadrele didactice ale facultatii: prof. univ. dr. Unda Popp, conf. univ. dr. Doina Lucanu, conf. univ. dr. Paula Barbu, lector univ. dr. Ioana Avram, lector univ. Venera Arapu si asist. univ. drd. Razvan Vasilescu.

Anul trecut, Henkel Romania a decis sa ofere sprijin tinerelor talente din domeniul modei, prin „Premiul Perwoll pentru Tineri Designeri”, la Gala absolventilor UAD din Cluj-Napoca, promotia iunie 2010. Creatiile vestimentare ale tinerilor designeri s-au constituit in lucrarea de absolvire a fiecaruia dintre acestia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.