Setari Cookie-uri

Perwoll ofera premii celor mai talentati Tineri Designeri

Compania Henkel Romania, prin marca Perwoll, premiaza pentru prima oara tinerii designeri de la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, in cadrul festivitatii de absolvire.

Gala Absolventilor sectiei Moda, din cadrul FADD are loc astazi, 30 iunie, incepand cu ora 19:00, in curtea sediului din Grivita al Universitatii Nationale de Arte (str. Grivitei nr. 28 , Bucuresti). In cadrul Galei de Absolvire vor fi prezentate, pe rand, 38 dintre colectiile pe care absolventii de licenta si master le-au pregatit pentru sustinerea examenului final.

Tinerii designeri
, promovati pe www.atelierperwoll.ro

Sprijinul acordat de compania Henkel Romania prin intermediul Premiului Perwoll pentru Tineri Designeri presupune, alaturi de partea financiara, si promovare pe website-ul www.atelierperwoll.roprima platforma online lansata de Perwoll si dedicata curentului vintage si tinerilor designeri din Romania.

„Dupa succesul inregistrat doi ani la rand in cadrul Galei Absolventilor de la Cluj-Napoca, cand Perwoll - detergentul special pentru ingrijirea tesaturilor delicate – a premiat cei mai creativi tineri designeri, am decis sa oferim acest simbol al aprecierii noastre pentru tinerele talente si in Bucuresti. Premiul Perwoll isi propune sa ajute tinerii sa se dezvolte in domeniul modei si suntem incantati ca anul acesta putem sa fim alaturi si de generatia de absolventi ai Universitatii Nationale de Arte Bucuresti”, a declarat Lavinia Toma, Head of Corporate Communications Henkel Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.