Primul magazin Chic Madame

Primul magazin Chic Madame
Kudika
5 Iulie 2011

Chic Madame - producator roman de incaltaminte din piele de dama, barbatesti si accesorii inaugureaza un magazin de incaltaminte in centru comercial City Mall situate in Piata Eroii Revolutiei, la 5 minute de Piata Unirii.

Comunicat de presa

Chic Madame - producator roman de incaltaminte din piele de dama, barbatesti si accesorii inaugureaza un magazin in centru comercial City Mall situate in Piata Eroii Revolutiei, la 5 minute de Piata Unirii.

In centrul comercial City Mall se va deschide miercuri, 6 iulie Chic - magazin de incaltaminte pentru femei si barbati. Situat la parterul centrului comercial si avand suprafata de 67 metri patrati, noul magazin este modern, elegant si, nu in ultimul rand, cu preturi accesibile. Astfel, in colectia de vara, pantofii si sandale de dama au preturi intre 99 ron si 199 Ron, cei barbatesti intre 199 Ron si 250 Ron, genti incepand de la 100 Ron.

"Suntem incantati sa deschidem primul magazin Chic de incaltaminte de dama si barbatesti, genti si accesorii in centrul comercial City Mall. Avand in vedere ca detinem fabrica proprie de incaltaminte si accesorii, preturile magazinului nostru sunt extreme de accesibile. Folosind tehnologie de ultima ora, conform standardelor UE si personal specializat, Chic se adreseaza fiecarui potential client cu solutii optime si personalizate in functie de cerintele acestuia. Chic produce peste 80% incaltaminte lucrata manual, putand modifica foarte usor si repede modelele oferite spre vanzare in cazul in care clientul doreste o alta culoare sau un alt calapod", declara Luiza Mircescu, Managing Partner Chic Madame.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: