Setari Cookie-uri

Am pus zambete pe chipurile a aproape 400 de copii

Angajatii GSK din Romania si din toata lumea isi dedica o zi lucratoare pe an actiunilor de voluntariat, in cadrul "Orange Day", eveniment aflat la a treia editie.

Comunicat de presa

Angajatii GSK din Romania si din toata lumea isi dedica o zi lucratoare pe an actiunilor de voluntariat, in cadrul "Orange Day", eveniment aflat la a treia editie. Anul acesta, angajatii din Romania ai GSK si-au dedicat ziua de voluntariat copiilor, lucrand alaturi de partenerii de la Salvati Copiii Romania si de United Way Romania pentru a aduce un zambet pe chipurile micutilor.

Peste 200 de angajati ai GlaxoSmithKline (GSK) Romania si ai GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Romania au participat, in perioada 27 iunie – 8 iulie, la “Orange Day”, eveniment anual dedicat voluntariatului, cu ocazia caruia angajatii companiei se implica in sprijinirea comunitatilor locale care au nevoie de ajutor. Anul acesta, voluntarii GSK au petrecut o zi cu copiii din mediile defavorizate din Bucuresti si din tara, in gradinitele si centrele educationale ale Salvati Copiii Romania. De asemenea, angajatii GSK au reamenajat spatiul de joaca din cadrul Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului din Bucuresti, precum si din doua centre de servicii sociale din Cluj Napoca, alaturi de United Way Romania.

In total, angajatii GSK s-au implicat in actiuni de voluntariat in 23 de centre educationale si gradinite din tara, ajutand astfel aproape 400 de copii. Actiunile desfasurate de angajatii GSK fac parte din preocuparea constanta a companiei farmaceutice pentru sanatatea mamei si a copiilor, dar si pentru a aduce beneficii reale comunitatilor din Romania care au nevoie de ajutor.

In cadrul actiunilor desfasurate cu ocazia „Orange Day” in Capitala, peste 80 de angajati GSK au participat la reabilitarea locului de joaca din cadrul Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului unde sunt internati, zilnic, un numar de 210 copii. Alaturi de organizatiile United Way si Fundatia Inocenti, voluntarii GSK au curatat si igienizat parcul, au sapat buruienile si au plantat un gard viu, au reparat si vopsit bancile, leaganele si gardul care imprejmuieste parcul. De asemenea, au fost instalate cosuri de gunoi si mobilier nou si, in schimb, au fost indepartate trunchiuri de copac si o alee din beton, precum si multe alte materiale care erau periculoase pentru copii. Acum, copiii internati la Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului din Bucuresti sunt intampinati de un loc de joaca curat, prietenos si mult mai sigur.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.