Setari Cookie-uri

Am pus zambete pe chipurile a aproape 400 de copii

Angajatii GSK din Romania si din toata lumea isi dedica o zi lucratoare pe an actiunilor de voluntariat, in cadrul "Orange Day", eveniment aflat la a treia editie.

Voluntarii GSK au participat la astfel de actiuni in cadrul gradinitelor estivale sau ale centrelor educationale Salvati Copiii Romania din Bucuresti, Bacau, Braila, Buzau, Brasov, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Galati, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti, Slatina, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu Mures si Timisoara.

Iar alaturi de United Way Romania, la Cluj-Napoca, angajatii GSK s-au implicat timp de 2 zile in actiuni caritabile, renovand un centru de zi care se ocupa de recuperarea si educatia a 23 de copii cu dizabilitati neuro-motorii si autism. Astfel, voluntarii GSK au reusit sa aduca multa fericire pe chipurile unor copii care de prea multe ori nu se pot bucura de copilarie din cauza grijilor zilnice si situatiei materiale precare cu care se confrunta ei si familiile lor.

“Este al treilea an consecutiv in care participam la actiuni de voluntariat in cadrul Orange Day, o zi platita de companie, in intreaga lume si inclusiv in Romania, in care angajatii GSK se dedica voluntariatului. Ne-am implicat din tot sufletul in proiectele desfasurate in Bucuresti si in 17 localitati din tara si suntem fericiti ca am reusit sa aducem zambete pe fetele a aproape 400 de copii, alaturi de partenerii nostri, Salvati Copiii Romania si United Way Romania, cu atat mai mult cu cat una dintre preocuparile principale ale GSK in Romania vizeaza sanatatea mamei si a copilului”, a spus Andreia Cucu, PR&Comunication Manager GSK Romania.

In cadrul editiei anterioare a Orange Day, din 2010, angajatii GSK au reamenajat gradina de 10 hectare a Spitalului de Ortopedie, Traumatisme si Recuperari din Eforie Sud. In 2009, angajatii companiei farmaceutice s-au implicat in actiuni de donare de sange, dar si in actiuni administrative la Hospice Casa Sperantei din Brasov, care are nevoie permanent de fonduri pentru ingrijirea pacientilor cu boli terminale si a copiilor cu speranta limitata de viata.

Mai mult, in cadrul preocuparii constante pentru sanatatea mamei si a copilului, GSK deruleaza in Romania, alaturi de Salvati Copiii si cu sprijinul Ministerului Sanatatii, proiectul “Fiecare copil conteaza”, un amplu program de reducere a mortalitatii in randul copiilor sub 5 ani. In acelasi timp, angajatii GSK sunt contribuitori constanti la campaniile de strangeri de fonduri ale United Way, prin care mii de romani – copii, batrani, persoane fara adapost sau cu dizabilitati – au fost ajutati sa duca o viata mai buna.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.