Setari Cookie-uri

Natura este aliatul tau! Simte-te bine in pielea ta

Montagne Jeunesse a plecat la drum in urma cu 25 de ani, absolut hotarata sa ofere femeilor produse cosmetice cat mai naturale, fara aditivi sau conservanti, netestate pe animale si care sa le bucure si sa le rasfete in fiecare zi.

Comunicat de presa

Montagne Jeunesse a plecat la drum in urma cu 25 de ani, absolut hotarata sa ofere femeilor produse cosmetice cat mai naturale, fara aditivi sau conservanti, netestate pe animale si care sa le bucure si sa le rasfete in fiecare zi. Astazi, mastile pentru ten sau produsele pentru corp Montagne Jeunesse sunt cunoscute in toata Europa pentru calitatile lor binefacatoare si pentru combinatiile extrem de atragatoare de ingrediente, totul sub certificari de calitate si atestate care le confirma provenienta si metodele de fabricatie ecologice.

Masca Peel-Off cu castraveti exfoliaza delicat celulele moarte si impuritatile, dezvaluind frumusetea naturala a tenului tau si revigorandu-l cu ajutorul extractului de castraveti, ginseng si iasomie. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici masca cu degetele pe fata si gatul curatate in prealabil, sa astepti 10-20 de minute, pana cand masca se usuca, dupa care sa o indepartezi cu delicatete. Fara parabeni.

Masca Exfolianta cu caise si mango
curata in profunzime si revitalizeaza. Samburele maruntit de caisa indeparteaza celulele moarte si, in cominatie cu proprietatile calmante ale plantei Aloe Vera, lasa pielea neteda si curata. Printre ingredientele mastii se mai numara extracte de mango si regina noptii. Masca se aplica usor, dupa ce tenul a fost spalat cu apa calduta pentru a deschide porii, prin masarea delicata a mastii, cu degetele, pe fata si pe gat. Se lasa sa actioneze 10-15 minute, dupa care se indeparteaza cu apa. Fara parabeni.

Masca Hranitoare cu Capsuni si frisca este un deliciu aromat, dar si o binefacere pentru ten. Formula usoara a mastii combina ingrediente precum capsuni, piersici, aloe vera si vanilie. Acestea curata si tonifiaza tenul, lasandu-l hidrata si stralucitor. Tot ce trebuie sa faci este sa o aplici pe tenul si gatul spalate cu apa calduta, dupa care sa te relaxezi timp de 15-20 de minute. Clateste apoi pur si simplu cu apa si admira efectul. Fara parabeni.

Masca pentru fata, cu namol de la Marea Moarta curata in profunzime datorita mineralelor care elibereaza porii de impuritati. Algele participa activ la revitalizarea pielii tale, iar extractele de bergamota si levantica confera o senzatie de relaxare. Aplicarea este extrem de usoara - aplica masca cu degetele pe tenul curatat in prealabil cu apa calduta si las-o sa actioneze 10-15 minute. Clateste apoi cu apa. Fara parabeni.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.