Setari Cookie-uri

Natura este aliatul tau! Simte-te bine in pielea ta

Montagne Jeunesse a plecat la drum in urma cu 25 de ani, absolut hotarata sa ofere femeilor produse cosmetice cat mai naturale, fara aditivi sau conservanti, netestate pe animale si care sa le bucure si sa le rasfete in fiecare zi.

Masca tonica detoxifianta pentru fata cu lamaie si ginseng este raspunsul pentru un ten obosit si stresat. Esentele din lamaie si ginseng sunt reteta pentru o detoxifiere si tonifiere perfecte. Efectul detoxifiant este completat de antioxidantii din ceai verde si suc de strugurii rosii. Masca este din material textil si, dupa spalarea prealabila a tenului, se va lipi bine de fata. Ingredientele cu care este imbibata vor actiona timp de 5-10 minute. Dupa indepartarea mastii, maseaza tenul pentru a ajuta tonicul sa intre in piele. La final, clateste fata cu apa. Fara parabeni.

Masca tonica pentru fata cu alge marine si colagen este destinata tenului obosit. Concentratia de colagen va ajuta la estomparea si chiar reducerea ridurilor si a liniilor fine. Pielea va fi vizibil mai ferma si revigorata. Aceasta masca se aplica in aceeasi maniera ca si masca tonica detoxifianta. Fara parabeni.

Masca exfolianta si dezodorizanta pentru picioare cu extract de pepene verde si menta indeparteaza pielea morta si calozitatile. Extractele de pepene si menta sunt racoritoare si iti dau imediat senzatia de prospetime. Masca se aplica pe picioarele curate, inclusiv intre degete, se maseaza cu mana, cu un burete sau cu o lufa pana cand pielea intarita este indepartata, dupa care se clateste cu apasi se usuca cu un prosop. Fara parabeni.

Gelul cu extracte de cirese si menta pentru picioare obosite este salvarea ta daca ai stat in picioare sau iti simti picioarele grele. Gelul cu extracte naturale de cirese si menta le va calma si alina, conferindu-le o senzatie de racorire si relaxare. Tot ce trebuie sa faci este sa masezi picioarele cu gelul din pliculet pana cand aceasta se absoarbe in totalitate, insistand asupra zonelor cu bataturi. Imediat vei simti o senzatie de usurare si hidratare. Fara parabeni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.