Setari Cookie-uri

Cum ajutam tenul intr-o vara arzatoare? Afla trucuri pentru un ten perfect!

Vara ne da batai de cap, cu temperaturile ridicate care pot crea probleme grave pentru ten din cauza arsurilor solare si a deshidratarii accentuate.

In sezonul cald nu uita de cremele si lotiunea pentru protectia solara cu factor de protectie 15 sau 30, in functie de ten. Aceste produse sunt extrem de importante atat pentru ten, cat si pentru starea generala de sanatate. De fiecare data cand iesi in soare este indicat sa aplici crema protectoare pe intreg corpul, in special in zonele cele mai expuse la soare.

Dupa o zi obositoare, dupa ce pe piele s-a depus praf si transpiratie, iar machiajul s-a topit, trebuie sa urmati cu sfintenie acelasi ritual de demachiere, tonifiere si hidratare. Insa de data aceasta crema nu trebuie sa contina factori de protectie UV. Cand nu ne sunt necesari ei imbacsesc tenul inutil.

Tratamentele recomandate in aceasta perioada de specialistii Egoist Wellness sunt tratamentul de baza care te va costa 250 ron si tratamentul pentru ten devitalizat (confera pielii forta si energie, activand metabolismul si regenereaza intensiv celulele), in valoare de 300 ron.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.