Setari Cookie-uri

La Baneasa Shopping City, vara este dedicata frumusetii si sanatatii

Baneasa Shopping City continua seria weekend-urilor speciale dedicate frumusetii si sanatatii in care shopping-ul se va transforma in adevarate sesiuni de intretinere personala.

Medicii specialisti ai clinicii Acibadem din Turcia vor fi prezenti in centrul comercial cu sfaturi practice si utile tuturor. Acibadem este un “centru de excelenta in sanatate” din Turcia, care ofera acum si in Romania cele mai performante servicii din medicina, precum tratamentul tumorilor sau leziunilor aflate in orice parte a corpului, utilizand tehnologia de imagisitica robotizata numita CYBERKNIFE.

In aceasta vara, in perioada 16 iulie - 7 august, Baneasa Shopping City va propune o serie de weekend-uri speciale dedicate frumusetii si sanatatii. Invitatii nostri speciali se vor afla in centrul comercial intre orele 13:00-20:00, pentru a va dezvalui trucuri de frumusete, sanatate, nutritie si sport.

Primul weekend, a fost dedicat frumusetii, iar specialistii, precum Dana Savuica, Dana Sota, Geta Voinea, Luana Ibaka, au prezentat cele mai noi tendinte si ponturi din machiaj si coafura, al doilea weekend este dedicat sanatatii.

Va asteptam in Baneasa Shopping City, pentru a petrece impreuna o vara a frumusetii si sanatatii!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.