Setari Cookie-uri

Lacuri de unghii I Love Lasting Finish de la Rimmel

Lasa-te inspirata din atitudinea londoneza si coloreaza-ti unghiile! Rimmel reinventeaza lacurile de unghii I Love Lasting Finish intr-o explozie de nuante la moda, potrivite oricarei ocazii! Este timpul ca unghiile sa faca senzatie!

Comunicat de presa

Lasa-te inspirata din atitudinea londoneza si coloreaza-ti unghiile! Rimmel reinventeaza lacurile de unghii I Love Lasting Finish intr-o explozie de nuante la moda, potrivite oricarei ocazii! Este timpul ca unghiile sa faca senzatie!

Din Camden pana in Notting Hill, Rimmel – autoritatea in materie de culoare – s-a inspirat din faimoasele strazi londoneze si din creatiile noilor designeri pentru a-ti aduce o paleta ludica de 15 nuante foarte la moda, care surprind stilul londonez. Noua gama reflecta perfect vibratiile edgy ale strazilor londoneze, influenta artei din strada, atat de cool, si culorile foarte la moda, ce intorc cu siguranta privirile tuturor trecatorilor.

Foarte accesibile si vesele, lacurile de unghii I Love Lasting Finish iti ofera culorile rezistente si stralucitoare Rimmel London pentru fiecare zi. Sunt atat de stilate si la indemana incat vei dori sa-ti schimbi mereu culoarea in functie de tinuta. Este timpul sa atragi atentia asupra unghiilor tale si sa adopti atitudinea perfecta a strazilor londoneze!

Cu noua colectie, Rimmel aduce acum culorile de pe strazile londoneze direct pe unghiile tale, iar tu poti fi sigura ca ai cele mai cool si mai noi nuante. Ia ce e mai bun din look-ul londonez! Sari intr-unul dintre celebrele Black Cab pentru o plimbare sic care se potriveste cel mai bine rochitei tale negre preferate. Vrei ceva mai casual, dar care sa atraga atentia? Vezi orasul de sus din faimosul Double Decker rosu. Daca vrei sa te simti ca o veritabila printesa a strazilor londoneze, atrage privirile purtand un argintiu roial, Your Majesty.

Oricare ar fi stilul tau londonez, vei gasi mereu o nuanta care sa ti se potriveasca, le avem pe toate: nuante vioaie de roz si coral, nuante energice de rosu si maro, nuante puternice liliachii si purpurii, nuante de galben luminoase ca ale curcubeului, verde si albastru, argintiu sclipitor si negru lucios. Si pentru a se asigura ca esti mereu in pas cu moda, Rimmel a creat noua nuante noi, care vor impune trenduri.

Condimenteaza-ti lookul cu Hot & Spicy (060), o nuanta de portocaliu plina de verva. Fii gata pentru o noapte in Camden cu nuanta de visiniu, foarte la moda, Wine Not (035). Atrage atentia din cap pana in picioare cu tonurile de violet Lively Lilac (170). Urmeaza-ti instinctul si fii sexy purtand Purple Pulse (180), o nuanta eleganta si stralucitoare de pruna inchisa sau adopta stilul direct din inima strazii cu nunata smaraldului, Misty Jade (045) . Indrazneste sa le combini colorandu-ti unghiile in dungi sau alternand culorile. Unghiile tale vor face SENZATIE!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.