Setari Cookie-uri

Lacuri de unghii I Love Lasting Finish de la Rimmel

Lasa-te inspirata din atitudinea londoneza si coloreaza-ti unghiile! Rimmel reinventeaza lacurile de unghii I Love Lasting Finish intr-o explozie de nuante la moda, potrivite oricarei ocazii! Este timpul ca unghiile sa faca senzatie!

Cu atat de multa atitudine, ai nevoie neaparat de stilul strazii londoneze! Lacurile de ungii I Love Lasting Finish au fost relansate intr-o forma eleganta, nou-nouta. Mai mult stil, mai mult zgomot, mai multa distractie! Capacul este acum impodobit cu un nou design al steagului Union Jack, in nuante vibrante de violet, ceea ce-l face cu atat mai frapant si il aduce mai aproape de esenta Rimmel. Toata aceasta transformare, inclusiv inima de pe ambalaj, care are acum un aspect mult mai tanar si mai cool, fac din I love Lasting Finish cel mai cool lac de unghii de la Rimmel, cu un pret la fel de atractiv ca si ambalajul.

Confera-le unghiilor tale un aspect vibrant, desprins direct de pe strazile Londrei, cu lacurile de unghii I Love Lasting Finish de la Rimmel. Coloreaza-ti unghiile in nuante luminoase, jucause si senzationale. Este look-ul londonez.

Gramaj: 8ml

Pret recomandat: 9 lei

Promo in lunile iulie-august
: Cumpara o oja din noua colectie I Love Lasting Finish si primesti inca una cadou – descopera promotia din magazine !

Disponibil incepand cu luna
: iulie 2011

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.