Kudika
25 Iulie 2011

Duminica, 24 iulie 2011, Slovacia a castigat turneul demonstrativ de volei - Beach Experience @Plaza Romania.

Comunicat de presa

Finala nationala Elite Model Look Romania 2015: splendoare si eleganta in Castelul din Inima Orasului

Duminica, 24 iulie 2011, Slovacia a castigat turneul demonstrativ de volei - Beach Experience @Plaza Romania.

Ieri a fost ultima zi a turneului demonstrativ de volei care s-a desfasurat incepand de marti, 19 iulie, in incinta Plaza Romania. La turneu au participat 14 echipe profesioniste de volei din diferite tari ca Polonia, Slovacia, Cehia, Ucraina, Rusia, Ungaria, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Turcia, Croatia, Serbia si Marea Britanie. Meciurile s-au desfasurat zilnic incepand cu ora 16:00 p.m.

Meciul din marea finala s-a dat intre Cehia (Martina Smidova si Dana Blahova) si Slovacia (Vendula Haragova si Mihaela Formankova). Meciul a fost foarte strans, dar mingea decisiva a venit din partea Slovaciei, prin urmare Slovacia a fost echipa castigatoare a turnelui demonstrativ de volei – Beach Experience @Plaza Romania.

Finala mica de duminica s-a desfasurat intre echipa din Anglia formata din Victoria si Regina Kiss si o echipa mixta (Turcia si Polonia) formata din Pinar Özican si Wicktoria Staszak. Castigatoare a fost echipa Angliei, astfel ocupand locul 3 in turneu. Tot duminica au avut loc si finalele meciurilor de amatori. Echipele s-au incris pe Facebook si au jucat vineri, sambata si duminica in aplauzele sustinatorilor, iar castigatoare a fost echipa Profetilor. Participantii s-au bucurat de multe premii si surprize.

La finalul turnelui demonstrativ de volei – Beach Experience @Plaza Romania publicul a fost intretinut de Cosmin Agache, Valentin Dinu si Stefan Florescu finalisti in cadrul unui cunoscut show tv.

Plaza Romania a desemnat castigatorii competitiei de gatit Bon Appetit
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: