Setari Cookie-uri

S-a terminat turneul demonstrativ de volei Beach Experience @Plaza Romania

Duminica, 24 iulie 2011, Slovacia a castigat turneul demonstrativ de volei - Beach Experience @Plaza Romania.

Meciul din marea finala s-a dat intre Cehia (Martina Smidova si Dana Blahova) si Slovacia (Vendula Haragova si Mihaela Formankova). Meciul a fost foarte strans, dar mingea decisiva a venit din partea Slovaciei, prin urmare Slovacia a fost echipa castigatoare a turnelui demonstrativ de volei – Beach Experience @Plaza Romania.

Finala mica de duminica s-a desfasurat intre echipa din Anglia formata din Victoria si Regina Kiss si o echipa mixta (Turcia si Polonia) formata din Pinar Özican si Wicktoria Staszak. Castigatoare a fost echipa Angliei, astfel ocupand locul 3 in turneu. Tot duminica au avut loc si finalele meciurilor de amatori. Echipele s-au incris pe Facebook si au jucat vineri, sambata si duminica in aplauzele sustinatorilor, iar castigatoare a fost echipa Profetilor. Participantii s-au bucurat de multe premii si surprize.

La finalul turnelui demonstrativ de volei – Beach Experience @Plaza Romania publicul a fost intretinut de Cosmin Agache, Valentin Dinu si Stefan Florescu finalisti in cadrul unui cunoscut show tv.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.