Setari Cookie-uri

Gamele de fiare de calcat Azur si EnergyCare de la Philips

Tendintele in moda ne obliga sa fim cat mai suave si mai diafane, cu tinute de vara lejere, materiale vaporoase si usor pretentioase, in culori deschise, pentru ca, nu-i asa, vara ne putem exprima feminitatea intr-un mod cu totul aparte.

Comunicat de presa

Tendintele in moda ne obliga sa fim cat mai suave si mai diafane, cu tinute de vara lejere, materiale vaporoase si usor pretentioase, in culori deschise, pentru ca, nu-i asa, vara ne putem exprima feminitatea intr-un mod cu totul aparte. Dar pentru a avea aceste tinute impecabile, ca scoase din cutie, trebuie sa trecem prin procesul necesar si nu intotdeuna placut, amplificat de caldura coplesitoare care devine din ce in ce mai insuportabila pe masura ce procesul se prelungeste ...calcatul rufelor.

Insa Philips, mereu atent la nevoile tale, a creat pentru tine doua game de fiare de calcat, Azur si EnergyCare, care prin eficienta lor iti usureaza munca, reducand timpul dedicat acestei activitati. In plus, fiind vorba despre materiale delicate si, in general, in culori deschise, nu lasa urme sau pete, aluneca usor si nu ard tesaturile. E atat de simplu, cu fiarele de calcat de la Philips, sa ai o vara minunata si mereu o tinuta impecabila.

Fierul de calcat Philips GC4870 din gama Azur – extrem de eficient

Are o putere de 2600 W, pentru o incalzire rapida si pentru ca tu sa calci rufele mai usor, fara efort si fara cute. Beneficiaza de sistemul Ionic deep steam, sistem ce creeaza particule de abur mai mici, care patrund adanc in material pentru a elimina chiar si cele mai dificile cute.

Jetul continuu de pana la 50g de abur pe minut vine in sprijinul tau pentru indepartarea cutelor, in timp de jetul puternic de pana la 170 g de abur pe minut se ocupa de cutele mai incapatanate. Talpa Steam Glide Plus ofera un echilibru optim intre alunecare si intindere, alaturi de o rezistenta exceptionala la zgariere.

Nu stii ce sa faci cu zonele greu accesibile precum cele din jurul nasturilor? Varful de evacuare a aburului patrunde si in zonele dificile, iar sistemul anti-picurare previne petele si urmele de apa de pe haine din timpul calcarii. Pentru o utilizare indelungata si pentru a preveni depunerea calcarului, fierul de calcat Philips GC4870 beneficiaza de sistemul anti-calcar cu actiune dubla. Este prevazut cu oprire automata de siguranta pentru ca tu sa nu ai nicio grija si sa economisesti energie.

Designul sau si manerul moale ofera o manevrare usoara. Mai mult, fiind usor si avand un cablu cu o lungime de 2,5 m, iti ofera libertate totala de miscare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.