Setari Cookie-uri

Gamele de fiare de calcat Azur si EnergyCare de la Philips

Tendintele in moda ne obliga sa fim cat mai suave si mai diafane, cu tinute de vara lejere, materiale vaporoase si usor pretentioase, in culori deschise, pentru ca, nu-i asa, vara ne putem exprima feminitatea intr-un mod cu totul aparte.

Fierul de calcat Philips GC3660 din gama EnergyCare – o solutie benefica pentru mediu si pentru tine

Reducand cantitatea de abur produsa in standby, GC3660 poate economisi pana la 20% din energia consumata de un fier de calcat obsnuit. Ofera aceeasi putere a aburului si un consum redus de energie, fara a compromite rezultatele. Cum este posibil acest lucru? Fiarele de calcat obisnuite utilizeaza aproximativ 90% din energie pentru a transforma in mod continuu apa in abur.

Fierul de calcat Philips GC3660 din gama EnergyCare este dotat cu un sistem ce reduce automat consumul de energie care produce abur doar atunci cand fierul este utilizat in mod efectiv si reduce proportia de abur atunci cand fierul se afla in standby. Sase ani de utilizare vor echivala cu costul fierului de calcat, ceea ce inseamna ca, atunci cand vei dori sa inlocuiesti fierul de calcat, Philips GC3660 din gama EnergyCare va fi economisit suficienti bani pentru a se rascumpara singur.

Si iata cateva caracteristici care iti ofera performante de durata si rezultate impecabile: sistemul anti-calcar cu dubla actiune previne depunerile de calcar, pentru a obtine performante optime si utilizare indelungata; sistemul integrat anti-picurare previne petele si urmele de apa de pe haine din timpul calcarii; sistemul electronic de oprire se activeaza atunci cand fierul este lasat nesupravegheat. Inclusiv la partea practica Philips GC3660 te ajuta sa iti economisesti energia si timpul. Are orificiu larg de alimentare si rezervor mare, pentru a reduce timpul dedicat reumplerilor cu apa. Talpa SteamGlide furnizeaza un jet puternic de abur si o alunecare de exceptie. Varful unic de evacuare a aburului este special proiectat pentru a elimina cutele din zonele greu accesibile. Manerul ergonomic iti ofera un confort permanent pentru incheieturile mainilor.

Preturi:
Fier de calcat Philips Azur GC4870 - 399 lei
Fier de calcat Philips EnergyCare GC3660 - 267 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.