Setari Cookie-uri

Noutatile HENKEL pentru prima luna de toamna

Ai mers mereu pe mana expertului de la coafor, atunci cand a fost vorba despre combinarea mai multor nuante de vopsea in parul tau. Asta pentru ca erai sigura ca rezultatul va fi cel asteptat, dar si pentru ca specialistul eraa singurul care stia exact ce nuante si in ce cantitate sa le amestece.

· Samponul Schauma Cotton Fresh, cu pH neutru, este special creat pentru parul gras sau parul gras la radacina si cu varfuri uscate si deteriorate. Datorita formulei sale fara uleiuri sau silicon si a pH-ului neutru, acesta elimina efectiv excesul de sebum si reimprospateaza scalpul si parul

· Spray-ul de Ingrijire Schauma Cotton Fresh beneficiaza de un sistem extrem de usor de utilizat (spray pulverizator) si se aplica direct pe parul umed sau uscat cu prosopul, fara a mai fi necesara clatirea acestuia. Datorita formulei sale ultra usoare, spray-ul usureaza pieptanarea parului si il ingrijeste delicat, fara sa-l incurce.

Pret recomandat: 8,29 lei (sampon) ; 10,69 lei (spray de ingrijire)

Secretele lui Heidi Klum pentru o coafura perfecta:
TAFT Heidi’s Heat Styles

Cand spui Heidi Klum, e imposibil sa nu te gandesti la coafurile perfecte ale super-modelului, care rezista indiferent de anotimp! De la variante lejere, cu putin volum sau cateva onduleuri, pana la cocuri sofisticate si elaborate, ambasadoarea Drei Wetter Taft, Heidi Klum, este un style icon ce captiveaza privirile tuturor!

In fiecare zi, o echipa de stilisti ii concepe coafura perfecta, pentru ocazia perfecta, dar Heidi stie cat de mult ii dauneaza parului caldura provenita de la foehn, placa de intins parul sau ondulator. Tocmai de aceea, cu noua gama de styling Taft Heidi’s Heat Styles, dezvoltata de Schwarzkopf in colaborare cu Heidi Klum, este posibila protejarea parului de caldura degajata de aparatele de styling!

Taft Heidi’s Heat Styles este prima gama de styling de la Taft care ofera o fixare ultra puternica (nivel 4) si o protectie termica impotriva temperaturilor ridicate de pana la 220ºC, datorita scutului Thermo Heat Shield, care protejeaza structura firului de par de actiunea termica. Gama cuprinde spuma si spray de protectie, cu urmatoarele beneficii:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.