Setari Cookie-uri

Noutatile HENKEL pentru prima luna de toamna

Ai mers mereu pe mana expertului de la coafor, atunci cand a fost vorba despre combinarea mai multor nuante de vopsea in parul tau. Asta pentru ca erai sigura ca rezultatul va fi cel asteptat, dar si pentru ca specialistul eraa singurul care stia exact ce nuante si in ce cantitate sa le amestece.

· Taft Heidi’s Heat Styles Mousse – protejeaza parul de caldura si ii confera acestuia extra volum. Formula sa speciala actioneaza asupra fiecarei suvite de par, protejand-o ca un scut impotriva actiunii temperaturilor de pana la 200ºC. Coafura rezista timp de 24 de ore, iar parul este protejat de deshidratare, riscul de varfuri despicate fiind prevenit cu pana la 85%. Aplicati spuma pe parul umed, apoi uscati parul cu foehn-ul – se va mari efectul de volum al parului, fara a-l afecta. (pret recomandat: 12,49 lei)

· Taft Heidi’s Heat Styles Protection Spray – protejeaza parul de actiunea temperaturilor ridicate de pana la 220ºC, conferindu-i un efect anti-electrizare timp de 24 de ore. Produsul se aplica prin pulverizare pe toata suprafata parului, inainte de a utiliza un produs de styling (foehn, uscator, ondulator). Pret recomandat:

De acum, orice femeie se poate bucura de secretele lui Heidi pentru o coafura perfecta si atent protejata de caldura!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.