Setari Cookie-uri

Multe motive de distractie la Summer Well

Festivalul Summer Well din 13 si 14 august inseamna in primul rand concerte live sustinute de unele dintre cele mai bune trupe din lume: Interpol, Plan B, Noisettes, The Raveonettes, The Wombats, Mystery Jets, Graffiti6, Chapel Club, Alex Clare si Chew Lips. Dar nu numai.

Comunicat de presa

Festivalul Summer Well din 13 si 14 august inseamna in primul rand concerte live sustinute de unele dintre cele mai bune trupe din lume: Interpol, Plan B, Noisettes, The Raveonettes, The Wombats, Mystery Jets, Graffiti6, Chapel Club, Alex Clare si Chew Lips. Dar nu numai. Weekendul viitor va fi transformat intr-o mini-vacanta pentru toti participantii prin multe alte activitati speciale.

Partenerii festivalului au pregatit in cadrul evenimentului diverse zone de distractie. Cei care s-au inscris in concursul Orange Young sunt asteptati la Petrecerea nelimitata in cele doua seri de festival pentru a castiga premii de senzatie. In plus, Orange va amenaja doua zone cu sezlonguri pentru cei care isi doresc sa se relaxeze la plaja.

In pavilionul central, Orange va oferi participantilor o experienta : spaniolii de la blablabLAB aduc pentru prima data in Romania programul “Be Your Own Souvenir”.



Astfel, cei interesati de aceasta activitate pot pleca acasa cu propria lor statuie in miniatura.

Pentru cei care iubesc in aceeasi masura muzica si berea, Beck’s va amenaja doua zone speciale. Terasa Beck’s, cu deschidere catre lacul interior si Beraria Beck’s. Amandoua sunt chiar in apropierea scenei principale. Ca de obicei Beck’s promoveaza muzica buna, cei care au fost prezenti la Noisettes in 2010 pot sa confirme acest lucru. Toti participantii cu smartphones pot experimenta Festivalul Summer Well in realitatea augumentata prin canalul Beck’s Events din aplicatia Layar. Acestia au sansa de a castiga premiile Beck’s pe loc.

Fratelli ii asteapta la Sunset Café pe cei care vor sa se bucure de privelistea spectaculoasa a lacului Buftea la apus si de noptile frumoase de festival. Sunset Café va fi deschis pe durata ambelor zile de festival pana la ora 01:00.

Petrecaretii sunt invitati si in Club Control, varianta in aer liber, pentru cele mai noi muzici si atmosfera de distractie cunoscute deja de toata lumea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.