Setari Cookie-uri

Multe motive de distractie la Summer Well

Festivalul Summer Well din 13 si 14 august inseamna in primul rand concerte live sustinute de unele dintre cele mai bune trupe din lume: Interpol, Plan B, Noisettes, The Raveonettes, The Wombats, Mystery Jets, Graffiti6, Chapel Club, Alex Clare si Chew Lips. Dar nu numai.

La Summer Well filmele sunt la ele acasa. In zona de cinema va fi prezentate in premiera si in exclusivitate pentru Romania cea mai spectaculoasa serie de documentare despre istoria rockului. Seria Seven Ages of Rock, produsa de BBC, va rula in sala de cinema pe parcursul celor 2 zile de festival.

Si tot pentru prima data in Romania, o parte dintre cei care vor veni la Summer Well vor avea sansa de a incerca experienta plina de adrenalina a unui “wind tunnel”.



La Summer Well vor exista si spatii amenajate pentru vanzarea bauturilor, un food court, un restaurant à la carte, merchandising etc.

Transportul public catre Domeniul Stirbey va fi asigurat de catre RATB, care va pune la dispozitia participantilor o linie speciala care va lega Piata Victoriei (statia din fata Muzeului Taranului Roman) de Domeniul Stirbey din Buftea (tur – retur) pe toata durata festivalului, intre orele 13:30 – 00:30 la interval de aproximativ 20 minute. In plus, partenerii principali ai festivalului vor asigura, cu sprijinul RATB, propriile linii de transport pentru participantii la festival.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.