Setari Cookie-uri

O coafura perfecta!

Parul este atributul feminitatii! Lung, scurt, ondulat sau drept, parul tau este cel care atrage privirile catre tine de fiecare data cand pasesti intr-o incapere.


Aparatul de indreptat parul Philips HP8290

Controleaza-ti parul, oferindu-i in acelasi timp stralucire! Pentru un par drept fara fire rebele, coafuri in onduleuri romantice sau bucle vesele dintr-o singura miscare, foloseste aparatul profesional de indreptat parul Philips HP8290. Acesta dispune de setari digitale reglabile, adaptabile la fiecare tip de par, si functioneaza pana la temperatura profesionala de 220 ºC ajutandu-te sa iti pastrezi sanatatea si stralucirea parului. Marginile rotunjite te ajuta sa realizezi rapid buclele dorite iar placile ceramice asigura o alunecare usoara a suvitei de par intre placi pentru un par stralucitor. HP8290 are incalzire aproape instantanee, in 30 de scunde, pentru ca tu sa te poti ocupa imediat de coafura si se opreste automat dupa o ora. Acesta dispune de o husa termorezistenta il face numai bun de luat cu tine in orice calatorie si are un cablu de 1,8 m pentru o flexibilitate maxima.
Pret: 190 lei

Ondulator Philips HP4674

Daca ai nevoie de o coafura mai deosebita, pentru o ocazie speciala, foloseste ondulatorul Philips HP4674, un aparat de coafat performant, rapid si usor de utilizat, dotat cu un set complex de accesorii interschimbabile. Acestea iti permit sa obtii onduleuri si bucle, volum si stralucire. Cu ajutorul periei retractabile ai o varietate de posibilitati pentru coafare iar invelisul ceramic ii ofera parului tau protectie suplimentara. Aparatul functioneaza pe baza de tratament ionic pentru a evita incarcarea statica a parului in timpul coafarii. Ionii reduc inspicarea si electrizarea pentru un par moale si lucios. Cu o putere de 1000 W, ondulatorul are 3 setari pentru caldura/viteza, inclusiv setarea rece pentru fixarea coafurii. In plus are: perie retractabila - pentru carlionti si bucle ordonate; perie cu orificii mari, pentru bucle rebele; perie cu peri naturali amestecati, pentru volum si stralucire.
Pret: 170 lei

Noul epilator Philips HP6512

Si pentru ca ai nevoie de o ingrijire completa, iti recomandam noul epilator Philips HP6512. Cu ajutorul caruia vei avea o piele neteda timp indelungat si te vei putea bucura de toate rochiile vaporoase. Noul HP6512 te ajuta sa indepartezi firele de par din radacina, pentru o piele matasoasa timp de mai multe saptamani, nu zile. Aparatul vine insotit de multiple accesorii care te ajuta sa indepartezi firele de par cat mai precis si delicat: vei primi o manusa exfolianta, o manusa pentru gheata, si un accesoriu pentru ridicarea firelor de par si masaj, cap de radere cu dispozitiv de conturare a zonei inghinale. Accesoriul Opti Start maseaza pielea pentru o epilare eficienta, fara durere inca de la prima utilizare, iar cele doua trepte de viteza speciale iti ofera o epilare foarte confortabila pentru zonele sensibile sau una rapida. Epilatorul dispune de cap de epilare lavabil si perie de curatat, asigurand o igiena corespunzatoare. Are discuri hipoalergice pentru ca pielea ta, fie ea si sensibila, sa nu se irite.
Pret: 219 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.