Setari Cookie-uri

Protectie solara demonstrata cu produsele NIVEA SUN

Fara protectie, pielea se confrunta cu pericolul arsurilor si a imbatranirii premature din cauza razelor UV, motiv pentru care importanta si necesitatea protectiei solare sunt lucruri cunoscute de fiecare dintre noi.

Comunicat de presa

Fara protectie, pielea se confrunta cu pericolul arsurilor si al imbatranirii premature din cauza razelor UV, motiv pentru care importanta si necesitatea protectiei solare sunt lucruri cunoscute de fiecare dintre noi. Cu atat mai mult, pentru a avea un bronz sanatos este esential sa alegem produse de calitate, care sa ne asigure o protectie solara eficienta si sa ne fereasca de arsurile solare - cele mai frecvente afectiuni dermatologice ale sezonului de vara.

Recunoscand importanta protectiei solare, Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC-Romania) a efectuat, de curand, un test comparativ pe lotiuni de protectie solara, in colaborare cu alte organizatii de consumatori din Uniunea Europeana, in urma caruia trei dintre produsele NIVEA SUN – NIVEA SUN Lotiune de protectie solara FPS 20, NIVEA Sun Spray de protectie solara FPS 20 - Protectie invizibila si NIVEA SUN Spray de protectie solara FPS 20 – au obtinut cele mai bune rezultate. Mai multe despre studiu gasiti aici: http://www.apc-romania.ro/comunicate/crema-de-plaj-un-must-have-al-verii. Testul a analizat in primul rand protectia solara pe care lotiunile o ofera alaturi de rezistenta la apa si diferentele dintre factorul de protectie solara declarat si cel real, dar si capacitatea de hidratare a lotiunilor si calitatile lor cosmetice, precum aspect, consistenta, parfum, usurinta intinderii pe piele.

Gama NIVEA SUN ofera produse destinate protectiei solare pentru toate tipurile de piele si pentru toate varstele, produsele testate de APC Romania fiind disponibile si pe piata romaneasca:

NIVEA SUN Lotiune de protectie solara FPS 20 are o formula ce contine un sistem de filtre UVA/UVB echilibrat, care ajuta la protejarea sanatatii pielii. Lotiunea, rezistenta la apa, ofera protectie imediata impotriva arsurilor solare, a imbatranirii premature a pielii si ajuta la reducerea riscului alergiilor solare. Formula de ingrijire cu Hidramina proprie pielii ofera hidratare profunda si de durata.
Pret: 32,22 RON


NIVEA SUN Spray de protectie solara FPS 20
- Protectie Invizibila. Are o textura neuleioasa si transparenta care asigura protectie imediata si eficienta. Mai mult decat atat, pe langa factorul de protectie FPS 20, se absoarbe rapid, nu e lipicioasa si este rezistenta la apa, ajutand la protectia sanatatii pielii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.